0:2
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.11.2016 13:30

14.kolo, Vysočina | Krajský přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Ždírec se po výhře v Okříškách stal půlmistrem


Branky


0

Je to k nevíře, ale opravdu to tak je. Dostali jsme se do finále podzimní části Krajského Přeboru na Vysočině. V rámci čtrnáctého kola do Okříšků zavítal leader tabulky Ždírec nad Doubravou. Domácí nakonec na hosty nevyzráli a Ždírec tak přezimuje jako mistr.

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Pro domácí zřejmě nespravedlivý výsledek

Ačkoliv Ždírec zvítězil nad Okříškami 2:0, tak svým výsledkem absolutně nepřesvědčil. Hosté tak mohou být hodně rádi za vítězství a tedy za přezimování na první příčce. Okříšky hráli skvělý zápas, za žádných okolností nepolevovaly a hnaly se za vítězstvím. Během prvního poločasu si domácí připravili několik velkých šancí, ale gól se jim vsítit nepodařilo. Gól padl, až po přestávce v padesáté šesté minutě si v obraně neporozuměli stopeři a toho využil Kamil Štukhejl, 0:1. Tato branka mohla domácí opravdu hodně naštvat, protože jen vlastní chybou prohrávali. Ždírec nakonec vstřelil ještě jeden gól a to v osmdesáté minutě, kdy po neodpískaném útočném faulu se prosadil opět Kamil Štukhejl. Ždírec si tak z Okříšků odvezl všechny tři body.

 



Ohlasy k zápasu


SK Huhtamaki Okříšky
Gustav Cabúk: Odehráli jsme velmi dobře utkaní. Hosty jsme nepustili do žádných šancí. Bohužel první gól padl po nedorozumění v obraně a to zřejmě zápas rozhodlo.




Sestavy


SK Huhtamaki Okříšky
L. Fiala [-] - P. Molák [-] , I. Večeřa [-] , R. Ryšavý [-] (87. F. Rampír [-] ) , V. Bastl [-] , J. Jůza [-] , P. Dubský [-] , M. Dočekal [-] , T. Binka [-] , J. Brabenec [-] , J. Tekal [-]

TATRAN Ždírec nad Doubravou
S. Pometlo [-] - P. Novotný [-] , J. Smejkal [-] (68. P. Klimeš [-] ) , P. Pátek [-] , R. Kolouch [-] (90. J. Veselský [-] ) , P. Čalkovský [-] , M. Kysilko [-] , K. Štukhejl [-] , J. Novotný [-] , J. Fikar [-] , R. Michalec [-]

ŽK: 36. I. Večeřa - 90. S. Pometlo .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: FABEŠ Roman - MÜLLER Jiří, DOSKOČIL Pavel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.