1:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.04.2017 15:30

12.kolo, Vysočina | Třebíč | III. třída sk. B, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Domácí Opatov vydřel výhru


Branky


0

Opatov na úvod jara doma vyhrál díky jediné vstřelené brance v závěru zápasu a nadále vévodí tabulce bez jediné prohry.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V první půli branka nepadla

Opatov začal svou jarní jízdu za postupem do Okresního přeboru na domácím hřišti proti rezervnímu týmu z Nových Syrovic. Opatovští zatím v probíhajícím ročníku nenašli svého přemožitele a ani Nové Syrovice neměly být tou největší překážkou. Na podzim si totiž Opatov odvezl ze Syrovic jednoznačnou výhru 6:2. V předehrávce 22. kola Opatov pouze remizoval v Radoticích, a tak potřeboval nutně zabodovat proti béčku Nových Syrovic, aby si udržel značný odstup od svých pronásledovatelů. V první půli ale byli domácí hodně svázaní a nemohli se gólově prosadit přes obranu Nových Syrovic v čele s brankářem Pavlem Novákem. A tak se nemohl nikdo divit, že po hvizdu rozhodčího Vlastimila Vrzala odešli hráči do kabin za nerozhodného stavu 0:0, který více vyhovoval hostujícím Novým Syrovicím.

Domácí přeci jen urvali všechny tři body

I ve druhém poločase se nedařilo domácím přelstít hostující obranu a zápas směřoval k rozulení, kde i hosté byli ve hře o překvapivý zisk bodů. To ale nakonec odmítl ostřílený domácí kanonýr Zdeněk Daniel, který nakonec v 72. minutě vystřílel velmi důležitou výhru v boji o postup. Domácí se tak mohli radovat z cenné výhry 1:0.



Ohlasy k zápasu



SK Nové Syrovice B
Škoda Adam, trenér: V zápase bylo vidět mnoho vyložených šancí, ale brankáři se na obou stranách činili. Bohužel se domácím jednou podařilo toho našeho překonat. Zápas to byl vskutku povedený. Pouze škoda, že se nám nepovedlo získat alespoň bod a pomoci v boji o titul našim kamarádům z Litohoře.



Sestavy


FK Opatov
R. Kšír [-] - F. Šinkovský [-] (82. J. Fortelný [-] ) , L. Kabelka [-] (89. J. Skála [-] ) , J. Horáček [-] , R. Novotný [-] , M. Kravka [-] (72. D. Vybíral [-] ) , J. Neckář [-] , M. Malík [-] (90. M. Solař [-] ) , Z. Daniel [-] , A. Konečný [-] , R. Kabelka [-]

SK Nové Syrovice B
P. Novák [-] - L. Nejerál [-] (55. L. Houserek [-] ) , J. Vlček [-] , J. Marek [-] (77. M. Chalupa [-] ) , J. Vrba [-] , R. Janoušek [-] , J. Weidenthaler [-] , K. Filipský [-] , P. Jenerál [-] , P. Fouma [-] , V. Toman [-]

ŽK: 76. R. Janoušek .
Hráči zápasu: Z. Daniel - P. Novák , V. Toman .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: VRZAL Vlastimil - VÍDENSKÝ Bohumil, KVAISER Jiří (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.