0:1
(0:0)
67. P. Zima
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.05.2017 16:30

17.kolo, Vysočina | Třebíč | III. třída sk. B, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Slavice vezou nečekanou výhru z Přibyslavic B


Branky


67. P. Zima
0

První jarní výhru za tři body uhrály poslední Slavice na půdě Přibyslavic B

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V první půli branka nepadla

Přibyslavice B přivítaly na svém hřišti jasně nejhorší tým soutěže Slavice, které získaly první jarní bod s Šebkovicemi B. Přibyslavice naopak prohrály u druhého nováčka z Domamily 2:1 a rády by na tento zápas očekávaným vítězstvím zapoměly. Na podzim si hráči Přibyslavic ve Slavicích zastříleli a vyhráli vysoko 7:2. I když se v Přibyslavicích před začátkem utkání na fotbalisty obou mužstev mračily dešťové mraky, nakonec se hrálo v ideálním fotbalovém počasí. I když první půlka žádnou branku nepřinesla, měli více ze hry hosté, kteří měli i více vyložených šancí. Byl to však domácí Roman Kučera, který po průniku na levém křídle trefil tyčku.

Hosté jednou udeřili a vyhráli

Ve druhém poločase už se hra vyrovnala a vše nasvědčovalo tomu, že diváci uvidí bezbrankový zápas. Proti tomu byl však hostující Petr Zima, který vystřelil na rohu velkého vápna a dokázal střelu tak zatočit, že se Karel Svoboda v brance domácích pouze ohlédl sledoval, jak balon zapadl přesně za tyčku domácí branky. Domácí přidali na útočné snaze a chtěli stav utkání alespoň srovnat, ale Petr Vejmělek nasměroval balon kolenem z bezprostřední blízkosti pouze do břevna a posléze se ukázalo, že byl i v postavení mimo hru. Hostům se nakonec podařilo výsledek uhájit a z Přibyslavic si tak zaslouženě odvezli všechny body.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Přibyslavice B
Račák Petr, trenér: Dnes nám chyběla spousta hráčů a já musím poděkovat všem manželkám, přítelkyním, zaměstnavatelům a kolegům, že dovolily legendám, aby nám pomohly. Díky tomu jsme nemuseli hrát v sedmi. Pokud ale nedáš gól, nemůžeš vyhrát. To se dnes do puntíku potvrdilo. Slavice zcela zaslouženě vyhrály.

SK Slavice
Švihálek Josef: V první půli jsme byli lepším týmem a  neproměnili jsme 3. tutové šance. Ve druhém poločase byla hra vyrovnanější a nám se podařil vstřelit gól.



Sestavy


TJ Sokol Přibyslavice B
K. Svoboda [-] - V. Svoboda [-] (87. D. Vrbka [-] ) , J. Pojer [-] , R. John [-] , M. Picmaus [-] - R. Kučera [-] (83. M. Vafek [-] ) , P. Masopust [-] , T. Kuthan [-] , J. Packa [-] - J. Noháček [-] , P. Vejmělek [-]

SK Slavice
D. Trojan [-] - P. Bartůšek [-] (82. O. Kutina [-] ) , J. Daňhel [-] (89. Z. Vlčan [-] ) , P. Zima [-] (90. T. Janoušek [-] ) , M. Fogaš [-] , O. Mařan [-] , Š. Tomek [-] (75. R. Linhart [-] ) , M. Stonáček [-] , L. Tomek [-] , L. Němec [-] , P. Jelínek [-]

ŽK: 88. D. Vrbka .
Hráči zápasu: P. Zima .
Počet diváků: 30. Rozhodčí: PREISNER Martin - HOLÍK David, SUCHÁNEK Miroslav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.