0:3
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.03.2017 10:30

14.kolo, Ústecký | 1.A třída sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Duchcovský restart se proti Mojžíři nekonal


Branky


47. J. Růžek , 66. V. Fiala , 75. J. Kropáček (vl.)
0

Poslední celek tabulky odpadl ve druhém poločase a dostal doma tři branky.

 

Byli jste se na zápase podívat? Ohodnoťte jeho úroveň, kvalitu jídla a pití, výkon rozhodčích nebo jednotlivých hráčů!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První půle nabídla vyrovnanou partii

Na hřiště posledního Duchcova dorazil třetí tým tabulky z Mojžíře. Oba týmy nezažily zrovna ideální zimní přípravu, přesto byli hosté jasným papírovým favoritem. Na podzim Duchcov prohrál v Mojžíři 1:2.

 

První poločas nabídl vyrovnanou partii, domácí mohli jít po deseti minutách do vedení, ale skvělým zákrokem se proti hlavičce vytáhl Šimon Kubec. Duchcov držel s favoritem krok, jeho brankář Podolský musel zasahovat jen proti těžké střele ze střední vzdálenosti.

 

A jelikož mlčeli i domácí střelci, šlo se do kabin za stavu 0:0.

Duchcov postupně odpadl

V nástupu do druhého poločasu hosté Duchcov rychle opařili. Ve 47. minutě se po rohovém kopu prosadil Josef Růžek a Mojžíř vedl. V 66. minutě přišla pro domácí další pohroma. Stárkův nákop z půlky brankář Podolský neztlumil. Navíc míč odrazil přímo k Fialovi, který mu ho pohotově vrátil do sítě.

 

Duchcovský zmar dokonala 75. minuta. Po standardní sitauci vystřelil Fiala, stoper Kropáček chtěl míč odkopnout. Ale kulatý nesmysl se mu svezl po noze a zapadl za bezmocného Podolského.

 

Následně se utkání pouze dohrávalo, domácí se snažili o čestnou branku, ale nepodařilo se. Premiéra tak Sarki Hustazovi, novému kouči Duchcova, pořádně zhořkla.

 

Duchcov zůstává poslední, zatím nasbíral sedm bodů. V dalším kole hraje na Střekově. Mojžíř naopak dál drží třetí místo, navíc se mírně dotáhl na druhé Jílové. O víkendu pak doma přivítá Křešice.

 

Byli jste se na zápase podívat? Ohodnoťte jeho úroveň, kvalitu jídla a pití, výkon rozhodčích nebo jednotlivých hráčů!



Ohlasy k zápasu


FK Duchcov
David Špet, manažer FK Duchcov: "První jarní mistrák pro nás nedopadl vůbec dobře, naše situace je tak ještě vážnější. Výsledek je pro nás krutý, v prvním poločase jsme měli více šancí. Ve druhém nás soupeř rychle opařil. V koncovce nám nebylo přáno."

TJ Mojžíř
Miroslav Nosek, vedoucí TJ Mojžíř: "Zasloužené vítězství. První poločas byl vyrovnaný, nás v úvodu zachránil brankář Kubec. Hrálo se od vápna k vápnu. Po změně stran jsme rychle skórovali. Duchcov odpadal a vlastně si ve druhém poločase nevytvořil žádnou šanci."



Sestavy


FK Duchcov
P. Podolský [-] - P. Reichel [-] (81. D. Boho [-] ) , J. Kropáček [-] , P. Giňa [-] , F. Knorr [-] (71. M. Smejkal [-] ) , P. Bednář [-] , M. Moravec [-] (53. P. Velička [-] ) , L. Brejcha [-] , D. Kubánek [-] , J. Meisner [-] , T. Holub [-]

TJ Mojžíř
Š. Kubec [-] - P. Král [-] , A. Jankovský [-] , Z. Stárek [-] , J. Králik [-] - J. Růžek [-] , V. Fiala [-] , J. Sikora [-] , J. Bernášek [-] (65. L. Schmied [-] ) - M. Pavlík [-] , A. Vitásek [-]

ŽK: 38. P. Reichel , 41. J. Kropáček , 78. D. Kubánek - 62. Z. Stárek .
Hráči zápasu: P. Král .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: Javorek Jiří - MENŠÍK Jaroslav, MALEČEK Martin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.