1:2
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.04.2017 16:30

16.kolo, Ústecký | 1.A třída sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

V Kamenici rozhodovaly standardní situace


Branky


0

Domácí ani ve třetím jarním utkání nebodovali, naopak hosté z Mojžíře zůstávají na jaře stoprocentní.

 

Byli jste se na zápase podívat? Ohodnoťte jeho úroveň, kvalitu jídla a pití, výkon rozhodčích nebo jednotlivých hráčů!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí začali dobře

Poprvé na jaře vyběhli fotbalisté České Kamenice na domácí trávník. Jako hosté se tam představila TJ Mojžíř. Favoritem byl tým z Ústí nad Labem, ten na jaře zatím vyhrál oba zápasy. Kamenice hrála dvakrát venku, ačkoliv výkonem nezklamala, zatím je v roce 2017 bez bodu. Pokud vzpomeneme na podzimní zápas, tak tam fotbalisté Mojžíře doma porazili Kamenici 2:1.

 

Vstup do utkání měla rozhodně lepší parta trenéra Pavla Mokráčka. V 6. minutě si na centr do vápna dobře našel Filip Černý a hlavou překonal Michala Kubce - 1:0. I nadále byla Kamenice aktivnější, další branky ale z její strany nepřišly.

 

V 28. minutě udeřilo na druhé straně. Jinak dobře hrající Josef Kozelek zbytečně fauloval. K trestném kopu se zhruba tři metry před vápnem postavil Zdeněk Stárek, jeho tečovaná střela pak zapadla pod břevno, Martin Vaněk byl krátký - 1:1. Hosty mohl dostat do vedení Petr Valta, jeho samostatný nájezd ale brankář Martin Vaněk zlikvidoval.

 

Za remízového stavu se také odcházelo do kabin.

Rozhodla chyba brankáře

Po změně stran se na hřišti odehrávala vyrovnaná bitva. Kamenici mohl vrátit do vedení Pavel Kozelek. Jeho super šanci z rohu malého vápna ale mimo tři tyče vyškrábl Michal Kubec.

 

Jinak se ale hrálo od vápna k vápnu, utkání pomalu směřovalo k dělbě bodů a následným penaltám. Jenže přišla 88. minuta a vítězná trefa hostů. Levonohý Marek Pavlík zahrával z pravé strany trestný kop. Brankář Martin Vaněk, který jinak odchytal velmi dobrý zápas, špatně zareagoval. V domění, že někdo míč tečuje, reagoval na hráče. Ovšem na kulatý nesmysl nereagoval a míč tak skončil v síti.

 

V závěru se pak nechal vyloučit domácí obránce Pavel Vaněk, který dostal druhou žlutou kartu za řečnění.

 

Česká Kamenice klesla na sedmé místo, v dalším kole hraje na půdě devátého Střekova. Tým z Mojžíře je stále třetí, dva body ztrácí na vedoucí duo Modrá - Jílové. V dalším kole hostí doma Mojžíř v derby utkání Libouchec.

 

Byli jste se na zápase podívat? Ohodnoťte jeho úroveň, kvalitu jídla a pití, výkon rozhodčích nebo jednotlivých hráčů!



Ohlasy k zápasu


FK Česká Kamenice
Pavel Mokráček, trenér FK Česká Kamenice: "Smolný zápas, který měl spíše remízový charakter. Začátek nám vyšel, na hráčích bylo patrné, že už chtějí konečně bodovat. Bohužel nám zlomily vaz standardní situace. Obě branky byly zbytečné, dalo se jim zabránit. Hosté byli k poražení, jen nakopávali míče. Škoda, porážka nás hodně mrzí. Ale herně nezaostáváme. Mrzí mě výkon sudích, podle nás hostům hodně pomáhali. Teď máme důležité utkání na Střekově, kde budeme chtít bodovat."

TJ Mojžíř
Miroslav Nosek, vedoucí TJ Mojžíř: "Utkání nemělo z obou stran moc velkou úroveň. Spíše to bylo od vápna k vápnu. Ze začátku jsme se přizpůsobili hře domácích, ti na mě působili agresivnějším dojmem. Zachránily nás standardní sitauce, závěr byl hektický. Tři body jsou pro nás velmi šťastné, byl to spíše remízový zápas."



Sestavy


FK Česká Kamenice
M. Vaněk [-] - V. Mysliveček [-] , J. Kozelek [-] , P. Vaněk [-] , M. Švanda [-] - J. Mitruška [-] , M. Mach [-] , P. Kozelek [-] (88. T. Marek [-] ) - M. Mandys [-] (60. P. Vondrka [-] ) , F. Černý [-] , A. Hodač [-]

TJ Mojžíř
M. Kubec [-] - J. Králik [-] (89. J. Růžek [-] ) , P. Král [-] , A. Jankovský [-] , Z. Stárek [-] - P. Valta [-] (90. J. Mach [-] ) , V. Fiala [-] , J. Sikora [-] , J. Bernášek [-] (46. M. Pavlík [-] ) - A. Vitásek [-] , L. Schmied [-]

ŽK: 33. F. Černý , 62. P. Vaněk , 78. V. Mysliveček - 30. J. Bernášek , 64. P. Valta , 70. Z. Stárek , 73. L. Schmied . ČK: 90. P. Vaněk .
Hráči zápasu: F. Černý - A. Jankovský .
Počet diváků: 110. Rozhodčí: Maleček Martin - JAVOREK Jiří, DUŠEK Jakub.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.