3:2
(2:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.04.2017 17:00

17.kolo, Ústecký | 1.A třída sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Mizérie nekončí, Česká Kamenice je na jaře stále bez bodu


Branky


0

Střekov drží jarní neporazitelnost na domácím hřišti, tentokráte zaslouženě porazil Českou Kamenici 3:2.

 

Byli jste se na zápase podívat? Ohodnoťte jeho úroveň, kvalitu jídla a pití, výkon rozhodčích nebo jednotlivých hráčů!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Kamenice měla dobrý začátek

Na hřiště TJ Střekov dorazila Česká Kamenice. Oba celky jsou na tom v tabulce podobně, Kamenice ale měla o sedm bodů více. Ovšem na jaře se jí nedaří, prohrála všechny tři zápasy. Na podzim Kamenice doma porazila Střekov 3:2.

 

I tentokrát padlo pět branek. Lépe začali hosté, ve 13. minutě se prosadil po standardní situaci Filip Černý - 0:1. Střekov, který začal vlažně, se právě po inkasované brance probudil.

 

V 16. minutě vyrovnal taktéž po standardní situaci Václav Rohlík - 1:1. A za dalších pět minut už Střekov vedl. Martin Mach zbytečně chyboval, o míč ho obral Lukáš Hnízdo, který míč předložil Radku Pášovi, který dával do prázdné - 2:1.

 

Od té doby kraloval Střekov, Kamenice uvadla a do konce poločasu se ze svého zmaru nevyhrabala. Další branka ale nepadla, do kabin se tak šlo za stavu 2:1 pro domácí.

 

 

Střekov si utkání zkomplikoval

Po změně stran byl nadále aktivnější Střekov, Kamenice hrála druhé housle. V 63. minutě se po standardní situaci opět prosadil Radek Páša - 3:1.

 

Zdálo, že je rozhodnuto, ovšem v 78. minutě se z ojedinělé akce trefil střídající Michal Mandys - 3:2. Poslední minuty se Střekov trápil a dostal se pod tlak. Kamenice si vytvořila dva zajímavé závary, vyrovnání se nakonec nedočkala.

 

Střekov tak drží deváté místo, bodově ale odskočil spodku tabulky. Ve středu ho čeká dohrávka s Rumburkem, o víkendu hraje derby v Libouchci. Česká Kamenice je sedmá, na jaře prohrála všechny čtyři zápasy. O víkendu pak hostí první Modrou.

 

Byli jste se na zápase podívat? Ohodnoťte jeho úroveň, kvalitu jídla a pití, výkon rozhodčích nebo jednotlivých hráčů!



Ohlasy k zápasu


TJ Střekov
Pavel Bednář, trenér TJ Střekov: "Začátek a konec zápasu se nám nepovedl. Ale jinak to bylo zasloužené vítězství. Inkasovaná branka nás nakopla, bylo tam hodně šancí. Zbytečně jsme si ten zápas ale zkomplikovali."

FK Česká Kamenice
Pavel Mokráček, trenér FK Česká Kamenice: "Bohužel, zase to nevyšlo. Vstup do zápasu byl dobrý, pak ale dostaneme gól po standardní situaci a individuální chybě. Poté jsme spadli na fotbalové dno, náš výkon by nestačil ani na okresní přebor. Hru pak rozhýbal střídající Mandys, který dal i branku. Posledních deset minut jsme měli tlak. Kluci chtějí, ale nedaří se nám. Třeba překvapíme první Modrou."



Sestavy


TJ Střekov
M. Souček [-] - V. Rohlík [-] , V. Kabátník [-] (68. V. Kmec [-] ) , J. Tichý [-] - J. Zikmundovský [-] , F. Chrudimský [-] , M. Lenc [-] (64. M. Bednář [-] ) , L. Hnízdo [-] , M. Novotný [-] - R. Páša [-] , F. Lejček [-] (57. Z. Satran [-] )

FK Česká Kamenice
M. Vaněk [-] (66. R. Marek [-] ) - V. Mysliveček [-] , J. Kozelek [-] (68. M. Mandys [-] ) - M. Jírava [-] , P. Kozelek [-] , M. Mach [-] , J. Mitruška [-] (75. T. Marek [-] ) - P. Vondrka [-] , B. Matulka [-] , A. Hodač [-] , F. Černý [-]

Hráči zápasu: R. Páša .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Oborník Jaroslav - VLK Lukáš, MAREŠ Jaroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.