Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.04.2017 17:00

19.kolo, Ústecký | 1.A třída sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Velké Březno už se sestupu zřejmě nevyhne


Branky


0

Jiskra doma nezvládla souboj s Libochovicemi, po vysocé porážce je jednou nohou v I.B třídě.

 

Byli jste se na zápase podívat? Ohodnoťte jeho úroveň, kvalitu jídla a pití, výkon rozhodčích nebo jednotlivých hráčů!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí nezačali špatně

Fotbalisté Velkého Března doma přivítali Libochovice. Pokud si chtěli udržet ještě nějakou reálnou šanci na záchranu, museli zvítězit. Na podzim slavily Libochovice, které tehdy doma zvítězily 4:1.

 

Prvních deset minut začala lépe domácí Jiskra, svého soupeře přitlačila, ovšem branku nedala. Naopak udeřilo na druhé straně, první zajímavou akci Libochovic gólově zúročil Petr Musil - 0:1.

 

Nadále se hrála vyrovnaná partie, branky však dávali hosté. V 26. minutě se trefil Jiří Kratochvíl a Libochovice rázem vedly o dvě branky - 0:2.

 

Za stejného stavu se odcházelo v poločase do kabin.

Libochovice si zastřílely

Po změně stran se domácí ještě snažili s výsledkem něco udělat, Libochovice však náskok, který si vytvořily v prvním poločase, držely. Rozhodnutí padlo v 66. minutě, kdy se po brejkové situaci trefil Ondřej Hudik, který dal svou desátou branku v sezóně - 0:3.

 

Velké Březno odpadlo a na hřišti kraloval soupeř.  V 67. minutě totiž přidal další branku Ladislav Horký - 0:4. Čtvrt hodiny před koncem se opět trefil Petr Musil - 0:5. A za dalších pět minut dokonal domácí debakl z další brejkové situace Petr Tuček - 0:6.

 

Čestný úspěch domácích přišel v 86. minutě, kdy se trefil Miloslav Valenta - 1:6. To však byla chabá náplast na domácí fotbalové duše po těžké porážce v důležitém zápase.

 

Velké Březno je tak sále předposlední, na dvanáctý Děčín přitom ztrácí propastných jedenáct bodů. V dalším kole jede Jiskra do Jiříkova, kde jí čeká Rumburk. Libochovice jsou jedenácté, v dalším kole doma hostí devátý Střekov.

 

Byli jste se na zápase podívat? Ohodnoťte jeho úroveň, kvalitu jídla a pití, výkon rozhodčích nebo jednotlivých hráčů!



Ohlasy k zápasu


FK Jiskra Velké Březno
David Řezáč, předseda Jiskra Velké Březno: "Asi už máme ten sestup jistý. Je tam ještě šance, jenže naše výkony jsou teď špatné. Přitom jsme začali dobře, ovšem soupeř z první šance skóroval. Po třetí brance jsme odpadli."

FK Libochovice
Václav Řezníček, trenér FK Libochovice: "První poločas byl vyrovnaný, nám rozhodně pomohl rychlý gól. Když jsme ve druhé půli dali třetí branku tak domácí odpadli a my jsme utkání měli ve své moci. Naše vítězství bylo zasloužené."



Sestavy


FK Jiskra Velké Březno
J. Ondrka [-] - M. Čapek [-] (77. F. Jelínek [-] ) , A. Virt [-] (64. M. Radla [-] ) , M. Maturkanič [-] (33. L. Lapšo [-] ) , D. Králíček [-] (46. V. Demčenko [-] ) , J. Borovec [-] , M. Valenta [-] , J. Pechánek [-] (75. M. Říha [-] ) , T. Cimpl [-] , V. Neuman [-] , M. Kulhánek [-]

FK Libochovice
F. Krpeš [-] - O. Novák [-] (75. T. Krček [-] ) , O. Wiesner [-] , L. Chlouba [-] , J. Kratochvíl [-] (55. O. Hudik [-] ) , J. Košťál [-] - L. Horký [-] , P. Musil [-] , M. Hudik [-] , J. Oliva [-] (81. P. Pastyřík [-] ) - J. Šturm [-] (73. P. Tuček [-] )

ŽK: 20. J. Pechánek , 37. M. Valenta , 76. M. Čapek - 53. O. Wiesner , 54. L. Horký , 76. J. Oliva .
Hráči zápasu: F. Krpeš , O. Wiesner .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: Cvachoušek František - SMREČEK Ladislav, SPIŠÁK Dušan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.