Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.05.2017 17:00

20.kolo, Ústecký | 1.A třída sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Libochovice doma zklamaly, Střekov je přestřílel


Branky


0

Hosté rychle prohrávali 0:2. Nakonec si ale ze hřiště nováčka tři body.

 

Byli jste se na zápase podívat? Ohodnoťte jeho úroveň, kvalitu jídla a pití, výkon rozhodčích nebo jednotlivých hráčů!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rychle vedli, pak polevili

Fotbalisté Libochovic doma přivítali Střekov. Oba týmy měly v tabulce prakticky stejně bodů, o trochu lépe na tom byl Střekov. Hosté navíc měli domácím co vracet, na podzim s nimi totiž doma prohráli vysoko 0:6.

 

A do jarní odvety vstoupili lépe opět Libochovice. V 21. minutě se na vápně uvolnil Ondřej Hudik a jeho střela zapadla za brankáře Dvořáka - 1:0. Ve 28. minutě se opět prosadil Ondřej Hudik, který zasunul míč po centru do prázdné branky - 2:0.

 

Střekov se ale zvedl a do poločasu stav utkání otočil. Stačilo mu na to sedm minut. Ve 33. minutě nejprve snížil Lukáš Hnízdo - 2:1. Za další tři minuty vyrovnal Filip Lejček - 2:2. A ten samý hráč pak pět minut před koncem poločasu přidal druhou trefu - 2:3.

Střekov byl v závěru lepší

Vstup do druhého poločasu měly lepší Libochovice. V 55. minutě se dostal přetažený centr na zadní tyč. Tam se objevil Michal Hudik, který přehodil brankáře Dvořáka - 3:3.

 

Jenže závěr patřil Střekovu. Nejprve se v 73. minutě trefil opět Lukáš Hnízdo - 3:4. Za dvě minuty pak Libochovice dorazil svou trefou Miroslav Novotný - 3:5.

 

Domácí už nenašli síly na zvrat a doma nevybojovali ani jeden bod.

 

Libochovice jsou desáté, v dalším kole hrají v Jiříkově proti jedenáctému Rumburku. Střekov poskočil na osmé místo, v dalším kole ho čeká těžká bitva na půdě druhé Modré.

 

Byli jste se na zápase podívat? Ohodnoťte jeho úroveň, kvalitu jídla a pití, výkon rozhodčích nebo jednotlivých hráčů!



Ohlasy k zápasu


FK Libochovice
Václav Řezníček, trenér FK Libochovice: "Špatně jsme bránili. Za stavu 2:0 jsme si naivně mysleli, že je hotovo. Hosté potrestali každou naší chybu. Za stavu 3:3 jsme hráli netakticky a slepě se hnali do útoku. K tomu se přidali naše katastrofické chyby. Střekov nakonec vyhrál zaslouženě."

TJ Střekov
Pavel Bednář, trenér TJ Střekov: "Nezačali jsme dobře, to je pravda. Ale domácí jsme převyšovali po fyzické stránce. Po změně stran sice domácí vyrovnali, ale byli jsme lepší. Pro nás je to důležité vítězství, spadl nám ze srdce kámen. V poslední době jsme byli pod psychickou dekou. Teď jedeme do Modré, kde můžeme jen překvapit."



Sestavy


FK Libochovice
F. Krpeš [-] - O. Novák [-] (46. T. Urban [-] ) , O. Wiesner [-] , J. Oliva [-] , L. Chlouba [-] - L. Horký [-] , P. Musil [-] , J. Košťál [-] , M. Hudik [-] - J. Šturm [-] , O. Hudik [-]

TJ Střekov
Z. Dvořák [-] - V. Rohlík [-] , V. Kabátník [-] , J. Tichý [-] , J. Bubla [-] - F. Chrudimský [-] (46. O. Franc [-] ) , M. Novotný [-] , L. Hnízdo [-] - Z. Satran [-] , F. Lejček [-] (79. J. Zikmundovský [-] ) , R. Páša [-]

ŽK: 40. J. Oliva - 50. J. Tichý .
Hráči zápasu: O. Hudik - J. Tichý .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Javorek Jiří - MALEČEK Martin, MENŠÍK Jaroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.