0:5
(0:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.05.2017 17:00

20.kolo, Ústecký | 1.A třída sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Jílové dominovalo v Kamenici a poskočilo na první místo!


Branky


38. A. Čermák , 44. M. Just , 56. J. Kolář , 70. M. Just , 82. M. Horyna
0

Česká Kamenice se naopak topí ve výsledkové krizi. Ani v sedmém jarním případě totiž nebodovala!

 

Byli jste se na zápase podívat? Ohodnoťte jeho úroveň, kvalitu jídla a pití, výkon rozhodčích nebo jednotlivých hráčů!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí drželi krok půl hodiny

Česká Kamenice doma přivítala Jílové. Favorit byl jasný. A nejen podle tabulkového postavení. Česká Kamenice se po dobrém podzimu na jaře neskutečně trápí, jelikož prohrála všech šest zápasů. Na podzim Jílové doma porazilo Českou Kamenici 3:0.

 

Hned v úvodu se ukázalo, jakou taktiku domácí v tomto utkání zvolili. Po úvodním hvizdu se Kamenice zatáhla před vlastní pokutové území a vytvořila tak obranný val, z něhož se snažil avyrážet k protiútokům.

 

To se jim dařilo celých třicet minut, hosté nemohli najít recept na to, jak si vytvořit brankovou příležitost. Jednou dokonce musel na brankové čáře zachraňovat po závaru velkou příležitost domácích brankář Jílového Jiří Vosecký.

 

Vše se zlomilo ve 38. minutě, kdy se ve vápně dostal k míči Čermák a střelou pod břevno otevřel skóre utkání - 0:1. Tato branka Jílové uklidnila a ve zbývajících minutách prvního poločasu hráli hosté s klidem. Což se potvrdilo minutu před poločasem, kdy se v rohu hřiště zmocnil míče Michal Horyna a přesným centrem našel na malém vápně Mihcala Justa, který hlavou pohodlně zavěsil - 0:2.

 

 

Jílové na hřišti kralovalo

Domácí se po změně stran ještě nadechli, jejich zajímavá šance skončila pouze rohovým kopem. To ale bylo ze strany České Kamenice prakticky vše.

Na druhé straně se po levé straně uvolnil Michal Horyna, svou slabší levou nohou poslal přízemní centr do pokutového území, kde si ho na zadní tyči našel Kolář a zvýšil na 0:3. Od té doby se utkání prakticky jen dohrávalo. Jílové drželo míč, v klidu kombinovalo a vytvářelo si i brankové příležitosti.

 

V 70. minutě zatáhl míč po pravé straně do otevřené obrany Bílek a předložil ho Justovi, který zvýšil pohodlně na 0:4. Jílovský kapitán si tak připsal osmnáctou branku v této sezóně.

 

Poslední branku přidal nejlepší hráč utkání Michal Horyna, který si počkal na přetažený centr uvnitř pokutového území, nikým neobtěžován si míč připravil a domácímu brankáři nedal šanci - 0:5.

 

Česká Kamenice tak prohrála i sedmé jarní utkání, v tabulce je devátá. V dalším kole hraje důležité utkání na hřišti Junioru Děčín. Jílové využilo zaváhání Modré a poskočilo do čela tabulky. V dalším kole ho čeká derby s Libouchcem, proti kterému se mu moc nedaří.

 

Byli jste se na zápase podívat? Ohodnoťte jeho úroveň, kvalitu jídla a pití, výkon rozhodčích nebo jednotlivých hráčů!

 

 

 



Ohlasy k zápasu


FK Česká Kamenice
Pavel Mokráček, trenér FK Česká Kamenice: "Bohužel, nedaří se nám. Krok jsme drželi prakticky poločas. Jednu šanci jsme měli za stavu 0:0, druhou na začátku druhého poločasu. Ale jinak kraloval soupeř, který zaslouženě zvítězil. My v současné době na víc nemáme. Takové jaro jsem tady nezažil. Ale musíme to zlomit."

FK Jílové
Ondřej Barilla, trenér FK Jílové: "Z utkaní jsem měl trochu obavy, aby to kluci nepodcenili a nepřistoupili k tomu jako v Duchcově. To se nestalo a kluci si dokráčeli k pohodovému vítězství. Kamenice s námi držela krok v první půlhodince, kdy nastoupila s hodně defenzivní taktikou a hrála na brejky. Uklidnila nás první branka a poté už bylo utkaní zcela v naší režii a kluci si s chutí zahráli fotbal. Teď nás čeká série těžkých zápasů, na které se musíme zodpovědně připravit."



Sestavy


FK Česká Kamenice
R. Marek [-] - M. Švanda [-] , V. Mysliveček [-] , T. Marek [-] - P. Kozelek [-] (63. P. Vondrka [-] ) , J. Lehký [-] (58. M. Mandys [-] ) , J. Mitruška [-] (82. M. Braun [-] ) , M. Mach [-] - B. Matulka [-] (53. D. Švejda [-] ) , A. Hodač [-] , F. Černý [-] -

FK Jílové
J. Vosecký [-] - R. Rangl [-] , F. Vait [-] , M. Horyna [-] - J. Kudrna [-] , J. Kolář [-] (64. S. Malowanyj [-] ) , T. Feledi [-] (58. D. Kurty [-] ) , A. Čermák [-] - M. Just [-] , V. Bílek [-] , M. Horyna [-]

ŽK: 11. T. Feledi , 79. M. Just .
Hráči zápasu: R. Rangl , M. Just , M. Horyna .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: VACEK Jan - FORMÁNEK Tomáš, ŠMÍD Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.