1:3
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.05.2017 15:00

23.kolo, Ústecký | 1.A třída sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Libochovice se protrápily k vítězství


Branky


60. P. Reichel - 33. P. Musil , 77. O. Hudik , 90. J. Šturm
0

Na hřišti posledního Duchcova se nakonec překvapení nekonalo.

 

Byli jste se na zápase podívat? Ohodnoťte jeho úroveň, kvalitu jídla a pití, výkon rozhodčích nebo jednotlivých hráčů!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Fotbal neměl šťávu

Poslední Duchcov doma přivítal nováčka z Libochovic. Ačkoliv domácí hráli před rokem o dvě soutěže výš, než Libochovice, v tabulce jsou na tom daleko hůř. Hosté tak byli favoritem, na podzim doma porazili Duchcov jasně 3:0.

 

Od začátku se na hřišti žádné velké fotbalové představení nekonalo. Hosté nebyli lepším týmem, hrál se vyrovnaný, ovšem ne příliš pohledný fotbal. Přesto poločas dopadl lépe pro Libochovice.

 

Ve 33. minutě se na vápně zjevil Petr Musil, brankář Petr Velička na jeho pokus nestačil - 0:1.

 

Po zbytek poločasu se už na hřišti nic podstatného nestalo.

Hosté to nakonec urvali

Po změně stran se pokračovalo na hřišti ve stejném duchu. Ve velkém vedru to na velké běhání nebylo. Domácí neskládali zbraně a po hodině hry vyrovnali.

 

V 60. minutě hosté chybovali, ve vápně nechali volného Pavla Reichela. Mladý duchcovský fotbalista v koncovce zachoval pevné nervy a prostřelil Filipa Krpeše - 1:1.

 

Duchcov cítil šanci zápas vyhrát a hnal se do útoku. Udeřilo ale na druhé straně. Po výborné kombinaci se míč dostal před prázdnou bránu, kam ho pohodlně doklepl Ondřej Hudik - 1:2.

 

Domácí pak vrhli všechno do ofenzivy, vyrovnat se jim ale nepodařilo. Do otevřené obrany podnikly Libochovice rychlý brejk. V poslední minutě jeden takový přetavil ve třetí branku hostů Jan Šturm - 1:3.

 

Duchcov tak stále na jaře nevyhrál, zůstává stále poslední. V dalším kole hraje v Křešicích. Libochovice jsou jedenácté, v dalším kole doma hostí Oldřichov.

 

Byli jste se na zápase podívat? Ohodnoťte jeho úroveň, kvalitu jídla a pití, výkon rozhodčích nebo jednotlivých hráčů!



Ohlasy k zápasu



FK Libochovice
Václav Řezníček, trenér FK Libochovice: "Byla to bída. Z naší strany to bylo bez chuti, bez zápalu a bojovnosti. Splnili jsme povinnost a utrpěli vítězství. Domácí za stavu 1:1 chtěli vyhrát, podle mě ale na to neměli dost sil. Naštěstí jsme to nějak urvali."



Sestavy


FK Duchcov
P. Velička [-] - V. Ferko [-] (80. R. Steinecker [-] ) , P. Podolský [-] , T. Holub [-] , P. Reichel [-] , P. Giňa [-] (72. V. Fiala [-] ) , D. Kubánek [-] , L. Brejcha [-] , T. Mudrák [-] (35. O. Zíma [-] ) , J. Meisner [-] , J. Král [-]

FK Libochovice
F. Krpeš [-] - J. Oliva [-] , O. Wiesner [-] , T. Urban [-] , O. Novák [-] - P. Musil [-] , L. Horký [-] (77. J. Kratochvíl [-] ) , J. Košťál [-] (57. I. Oros [-] ) , O. Hudik [-] - M. Hudik [-] , J. Šturm [-]

ŽK: 10. D. Kubánek - 22. J. Oliva .
Hráči zápasu: T. Urban .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: Zitko Josef - HOLLY Martin, MECL Marcel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.