P. Horák 25.
E. Mikula 39. (p.)
J. Hajduk 73.
3:0
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.04.2017 14:00

15.kolo, Ústecký | 1.B třída sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Šluknov jede, doma dal Trmicím tři kousky


Branky


25. P. Horák , 39. E. Mikula (p.) , 73. J. Hajduk
0

Fotbalisté Plastonu pokračují ve vítězné sérii, doma porazili Trmice 3:0.

 

Byli jste se na zápase podívat? Ohodnoťte jeho úroveň, kvalitu jídla a pití, výkon rozhodčích nebo jednotlivých hráčů!                                                                                 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Penalta se hostům moc nelíbila

Fotbalisté Šluknova přivítali na domácím hřišti Trmice. Podle aktuální formy byli favoritem domácí, i když hosté měli v tabulce o tři body více. Navíc Šluknov měl Trmicím co vracet, na podzim prohrál na jejich hřišti 1:6.

 

Začátek utkání byl poměrně vyrovnání, po deseti minutách ale začali na hřišti kralovat domácí. První branka tak přišla v 25. minutě, Šluknov dostal do zaslouženého vedení Pavel Horák. Toho po chybě Trmic ve středu obrany našel ve vápně Pavel Svoboda, na následnou střelu Horáka byl Ajm krátký.

 

Plaston pak měl další šance, ve 39. minutě své vedené navýšil. Ve vápně byl podražen Jaroslav Hajduk, následnou penaltu proměnil Emil Mikula. Hosté se ale zlobili, penalta se jim vůbec nelíbila.

 

V poločase si tak Šluknov nesl do kabiny vedení 2:0.

Nejmladší hráč zahodil penaltu

Po změně stran byly Trmice aktivní opět jen na začátku. To jim ale vydrželo zhruba deset minut, pak se vše otočilo a na hřišti byl opět pánem Šluknov.

 

Zasloužený třetí gól pak přišel v 73. minutě. Mikula po rychlém protiútoku pronikl do vápna, nezjištně našel Jaroslava Hajduka, který pohodlně poslal míč do branky. Po zbytek zápasu měli domácí další šance, Trmice od většího přídělu ochránil brankář Vlastimil Ajm.

 

Ten pak ještě čelil další penaltě. K té se postavil nejmladší hráč na hřišti Jiří Mládek. Situaci však nezvládl a branku netrefil.

 

To ale domácí nemuselo mrzet, další výhra je v tabulce posunula na sedmé místo v tabulce. V dalším kole jedou na půdu pátých Hostovic. Trmice jsou šesté, o víkendu doma hostí Union Děčín.

 

Byli jste se na zápase podívat? Ohodnoťte jeho úroveň, kvalitu jídla a pití, výkon rozhodčích nebo jednotlivých hráčů!



Ohlasy k zápasu


SK Šluknov
Aleš Gall, trenér Plastonu Šluknov: "Zasloužená výhra, Trmice zlobily vždy na začátku poločasů. Do branky se vrátil Zbyněk Ticháček, jeho přítomnost mužstvu dodala klid. Jen škoda dalších šancí, některé situace jsme v útoku řešili poměrně zbrkle."

MSK Trmice
Pavel Čapoun, trenér MSK Trmice: "Porážka je pro nás ještě milosrdná, domácí byli prakticky po celý zápas lepší. A krom tří branek ještě spoustu šancí zahodili. Jen mě mrzí první penalta, kterou viděl z pěkné dálky pan pomezní. Hlavní rozhodčí jí ani neviděl."



Sestavy


SK Šluknov
Z. Ticháček [-] - J. Mládek [-] , P. Horák [-] , E. Mikula [-] , J. Šach [-] , Z. Kirchner [-] (76. J. Švec [-] ) , R. Lukáč [-] , O. Schneider [-] (69. M. Polák [-] ) , P. Svoboda [-] , T. Knížek [-] , J. Hajduk [-]

MSK Trmice
V. Ajm [-] - D. Greé [-] , P. Uhlíř [-] (66. S. Puchta [-] ) , J. Vyleťal [-] , M. Petera [-] , J. Beneš [-] , J. Pokorný [-] , J. Hrudka [-] , P. Šalda [-] , P. Tadlánek [-] , J. Chrudimský [-]

ŽK: 7. P. Horák , 34. T. Knížek , 45. J. Šach - 14. J. Vyleťal , 39. J. Chrudimský , 61. J. Pokorný , 72. M. Petera .
Hráči zápasu: E. Mikula - V. Ajm .
Počet diváků: 140. Rozhodčí: Oborník Jaroslav - VLK Lukáš, TROJAN Michal.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.