Chlumec do poločasu rozhodl


Branky


2. J. Dohnal , 9. P. Weber , 19. Z. Čapek (vl.) , 22. V. Škvor , 89. P. Weber - 54. R. Majerik
0

Domácí fotbalisté porazili Heřmanov 5:1. Hosté se na jaře hledají.

 

Byli jste se na zápase podívat? Ohodnoťte jeho úroveň, kvalitu jídla a pití, výkon rozhodčích nebo jednotlivých hráčů!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Za 22 minut bylo po zápase

Na chlumecké hřiště dorazil Heřmanov. Papírově byl favoritem domácí celek. Ten je na tom v tabulce lépe, navíc naposledy vyhrál 3:2 ve Velkém Šenově. To hosté marně vzpomínají na minulou sezónu, kde hráli o čelo tabulky. V prvním jarním kole doma dostali lekci od Chuderova. Na podzim Heřmanov porazil Chlumec na penalty.

 

Do jarní odvety vlétl Chlumec s velkou parádou. Pár minut po úvodním hvizdu rozhodčího si Jiří Dohnal svou aktivitou došel pro faul. A z následného trestného kopu překonal Pospíchala - 1:0. O chvilku později zakončil únik po křídle Petr Weber a domácí rázem vedli 2:0.

 

V 19. minutě už to bylo 3:0. Po výkopu brankáře Pešky se míč rychle dostal před Pospíchala. Ten nemohl reagovat na teč stopera Čapka, míč tak potřetí skončil v heřmanovské síti. Doslova hororový začátek Heřmanova pokračoval. Po straně hřiště prošel Sak, míč předložil Václavu Škvorovi a ten se nemýlil - 4:0.

 

Do konce poločasu už se krom několika zajímavých osobních soubojů nic podstatného nestalo.

Chlumec nechal aktivitu v kabině

Po změně stran se ráz utkání přeci jen změnil. Chlumec, vědom si zřejmě vysokého vedení, polevil. A Heřmanov se dostával do hry daleko častěji. V 54. minutě se dočkal snížení. Po trestném kopu se před Peškou zjevil Majerik a hlavou dal na 4:1.

 

Další branky ale hosté nepřidali. Chlumec posledních 15 minut odehrál pouze v deseti, přesto ještě jednou skóroval. Minutu před koncem byl ve vápně faulován Dohnal, následnou penaltu proměnil Weber, který tak druhým gólem v zápase uzavřel na konečných 5:1.

 

Chlumec má na kontě 28 bodů a je na čtvrtém míst. V dalším kole ho čeká derby v Přestanově. Heřmanov je s 21 body devátý, v neděli pak doma hostí Jiříkov.

 

Byli jste se na zápase podívat? Ohodnoťte jeho úroveň, kvalitu jídla a pití, výkon rozhodčích nebo jednotlivých hráčů!



Ohlasy k zápasu


TJ Chlumec
Petr Škvor, trenér TJ Chlumec: "Za první poločas jsme si tři body zasloužili. Podali jsme kvalitní výkon. Druhá půle byla z naší strany ovlivněna jasným výsledkem. Ani horší výkon o přestávce nás nemohl o výhru připravit."

TJ Heřmanov
Radek Rojko, záložník TJ Heřmanov: "Bylo to špatné, zaspali jsme úvod, který rozhodl. Po změně stran se to srovnalo, možná jsme byli i aktivnější. Ovšem to už bylo pozdě, nedaří se nám hlavně v útočné fázi. Tam je to hodně slabé."



Počet diváků: 50. Rozhodčí: Smreček Ladislav - SVOBODA Evžen, SPIŠÁK Dušan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.