3:2
(2:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.04.2017 15:00

16.kolo, Ústecký | 1.B třída sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Velký Šenov doma udolal Boletice


Branky


26. F. Skyva , 43. D. Obergruber (p.) , 75. R. Smejkal - 30. B. Matys , 32. M. Šindelář
0

Poslední tým tabulky vyhrál 3:2 a jeho naděje na záchranu tak stále žije.

 

Byli jste se na zápase podívat? Ohodnoťte jeho úroveň, kvalitu jídla a pití, výkon rozhodčích nebo jednotlivých hráčů!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dva slepené góly

Fotbalisté Velkého Šenova doma přivítali Boletice. Poslední tým soutěže na jaře herně nezaostává, na body ale stále čeká. Boletice jsou také ve spodních patrech tabulky, naposledy ale po parádním obratu porazily Hostovice. Na podzim Boletice přestřílely Velký Šenov 5:3.

 

První poločas nabídl divákům vyrovnanou kopanou. Skóre otevřeli domácí, když ve 28. minutě prokázal po rohovém kopu důraz domácí kapitán František Skyva, který přetlačil jako soupeřova stopera, tak brankáře Nováka.

 

Nejlepší chvilky hostů přišly po půl hodině hry. Nejprve Boletice předvedly krásnou akci, kdy se míč po ose Beutler - Šindelář - Ranftner dostal k Matysovi, který vzápětí překonal Smutného. A za další dvě minuty už Spartak vedl. Autové vhazování šikovně prodloužil Rantfner a Šindelář prostřelil Smutného.

 

Do poločasové přestávky ale Šenov stihl vyrovnat. Ve 43. minutě proměnil pokutový kop Daniel Obergruberg. V poslední minutě úvodního dějství mohl Boletice dostat do vedení Beutler, ve velké šanci ale hlavičkou branku netrefil.

 

Do kabin se tak šlo za stavu 2:2.

Rozhodl dorostenec

Ve druhém poločase byli už domácí lepším celkem. Boletice držel svými zákroky brankář Novák, na druhé straně musel Smutný vychytat Beutlera.

 

Rozhodnutí padlo v 75. minutě. Po straně utekl Ladislav Kříž, jeho centr do vápna skončil na zadní tyč. Tam se objevil střídající dorostenec Roman Smejkla, který se stal domácím hrdinou. Ke gólu mu přitom stačilo pět minut.

 

Šenov tak má devět bodů, v dalším kole ho čeká derby ve Šluknově. Boletice jsou jedenácté, o víkendu hostí Heřmanov.

 

Byli jste se na zápase podívat? Ohodnoťte jeho úroveň, kvalitu jídla a pití, výkon rozhodčích nebo jednotlivých hráčů!



Ohlasy k zápasu


SK Velký Šenov
Karel Kirchberger, trenér SK Velký Šenov: "První poločas byl vyrovnaný, po změně stran jsme lepší. A asi zaslouženě vyhráli. Byl to důležitý zápas, ale my se tou záchranou nechceme stresovat. Jdeme zápas od zápasu a kdyby se to povedlo, budeme rádi. Pokud sestoupíme, svět se rozhodně nezboří."

TJ Spartak Boletice n.L.
Miloslav Šindelář, hrající předseda TJ Spartak Boletice n. L.: "Pro nás to bylo důležité utkání, bohužel jsme ho nezvládli. První půle byla vyrovnaná, v té druhé měli více vyložených šancí domácí. Situace se nám zkomplikovala. Nedá se nic dělat, teď musíme doma porazit Velký Šenov."



Sestavy


SK Velký Šenov
O. Smutný [-] - L. Kříž [-] , J. Pánik [-] (70. R. Smejkal [-] ) , D. Obergruber [-] (46. R. Stelmaščuk [-] ) , F. Skyva [-] (78. D. Verner [-] ) , M. Kozák [-] , M. Kucr [-] (46. R. Vichterey [-] ) , K. Malý [-] (84. R. Bílý [-] ) , T. Rubanický [-] , J. Petružálek [-] , J. Bálek [-]

TJ Spartak Boletice n.L.
M. Novák [-] - J. Němec [-] , T. Beutler [-] , J. Klaban [-] (70. M. Hruška [-] ) , B. Matys [-] , L. Rantfner [-] , P. Znojemský [-] (72. S. Šorm [-] ) , M. Švec [-] (88. P. Horáček [-] ) , M. Šindelář [-] , D. Plosza [-] (70. R. Klaban [-] ) , M. Ženíšek [-]

ŽK: 57. J. Petružálek , 77. K. Malý , 89. J. Bálek - 48. L. Rantfner , 77. T. Beutler .
Hráči zápasu: L. Kříž - M. Šindelář .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Trojan Michal - VLK Lukáš, SABO Miroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.