Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.04.2017 13:30

17.kolo, Ústecký | 1.B třída sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Gólovou divočinu rozsekla penalta


Branky


0

Fotbalisté Unionu Děčín doma přestříleli Hostovice 4:3, vítězství domácím zajistil Peter Očipka.

 

Byli jste se na zápase podívat? Ohodnoťte jeho úroveň, kvalitu jídla a pití, výkon rozhodčích nebo jednotlivých hráčů!

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hostovice byly aktivnější

Přímý souboj o páté místo byl k vidění v Bynově. Domácí Union Děčín přivítal Hostovice. Oba celky v posledním kole shodně vyhrály, mírným favoritem byl přesto domácí Union. Ten měl navíc soupeři co vracet, jelikož na podzim prohrál na jeho půdě 2:7.

 

V prvním poločase byly Hostovice lepším celkem. Do vedení šli ale po deseti minutách domácí. Bezouška vyslal před branku Galaše, ale vypadalo to, že vybíhající brankář Jan Koželuh bude mít k míči blíž. Záhadným způsobem však míč minul a před Galašem zívala otevřená kasa - 1:0.


Hosté se tlačili za vyrovnáním, dočkali se až v 45. minutě. Bezouška netakticky ztratil míč a Černohorský ho napálil za bezmocného Jeřábka - 1:1.

Rozhodla penalta, která byla

Vstup do druhého poločasu byl z pohledu domácích katastrofální. Michal Kodat se ve vápně protáhl kolem Bezoušky. První střelu Jeřábek vyrazil před sebe, ale následná dorážka Kodata skončila pod břevnem - 1:2.

 

Domácí se po hodině hry dočkali vyrovnání. Očipka se od postranní čáry proháčkoval do vápna a dobře naservíroval míč nabíhajícímu Brázdilovi, který prudkou ranou nedal gólmanovi šanci - 2:2.

 

Vypadalo, že hostům trochu dochází dech a domácí minimálně hru vyrovnali. Čtvrt hodiny před koncem výsledek otočili. Valenta zleva poslal míč nabíhajícímu Sejkorovi, který akrobaticky z voleje a velkého úhlu prostřelil brankáře Koželuha - 3:2.

 

Z vedení se však Union neradoval dlouho. Obrana se před soupeřem rozestupovala, do vápna pronikl Černohorský a vyrovnal na - 3:3.

 

Když už to vypadalo na remízu, rozhodla situace z nastaveného času. Bezouška si míč dobře zpracoval a vlétl s ním do vápna, kde byl dalším bekem nemilosrdně poslán k zemi. Penalta byla jasná a rozhodčí neváhal s jejím odpískáním. Míč si vzal nejzkušenější Očipka a zkušeně proměnil - 4:3.

 

Union Děčín je tak pátý a má 30 bodů. V dalším kole hraje ve Velkém Šenově. Hostovice jsou šesté, mají na kontě 28 bodů. O víkendu doma hostí Trmice.

 

Byli jste se na zápase podívat? Ohodnoťte jeho úroveň, kvalitu jídla a pití, výkon rozhodčích nebo jednotlivých hráčů!

 

 

 


Ohlasy k zápasu


TJ Union Děčín
Libor Eichelmann, vedoucí TJ Union Děčín: "Výhra to byla tentokrát šťastná, jelikož soupeř byl hlavně v první půli lepší. Nám však patřila závěrečná pasáž, kdy to vypadalo, že Hostovicím malinko došly síly. Na celém mužstvu byla tentokrát vidět touha po úspěchu a i když se chvílemi nedařilo úplně podle představ, bojovnost nás zdobila po celé utkání."

SK Hostovice
Roman Löffler, vedoucí SK Hostovice: "Ačkoliv jsme dali tři branky, doplatili jsme na neproměňování šancí. Navíc jsme domácí minimálně dvě branky darovali po individuálních chybách. Je to škoda, tady jsme mohli bodovat."



Sestavy


TJ Union Děčín
S. Jeřábek [-] - L. Eichelmann [-] , V. Bedrníček [-] , M. Huček [-] , T. Humlíček [-] - J. Sejkora [-] , B. Bezouška [-] , J. Valenta [-] , Z. Brázdil [-] - P. Očipka [-] , V. Galaš [-]

SK Hostovice
J. Koželuh [-] - J. Dvořák [-] , P. Mecl [-] - M. Křesánek [-] , T. Štorc [-] , A. Černohorský [-] , J. Langer [-] , M. Tipan [-] (76. D. Veselý [-] ) - D. Bude [-] , M. Kodat [-] , J. Štolba [-]

ŽK: 37. Z. Brázdil , 65. L. Eichelmann - 37. J. Štolba , 72. T. Štorc .
Hráči zápasu: S. Jeřábek , M. Huček .
Počet diváků: 40. Rozhodčí: DUŠEK Jakub - NOVOTNÝ Jaromír, JAVOREK Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.