Tisá řádně potrápila Chlumec


Branky


0

Poslední tým tabulky po dvou debaklech ukázal daleko lepší herní tvář.

 

Byli jste se na zápase podívat? Ohodnoťte jeho úroveň, kvalitu jídla a pití, výkon rozhodčích nebo jednotlivých hráčů!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Chlumec soupeře podcenil?

Na půdu Tisé dorazil Chlumec. Vzhledem k tabulkovému postavení a také posledním dvě debaklům Tisé (0:13 v Benešově a 0:11 v Chuderově) byli jasným favoritem hosté. Těm se povedl i první vzájemný zápas v této sezóně, na jaře doma porazili Tisou jasně 4:0.

 

Jenže v prvním poločase, který se odehrával na rozbahněném terénu, Chlumec výkonem zklamal. Domácí byli bojovnější a hlavně produktivní. Po půl hodině hry se Tisá dostala do první vážné šance, kterou gólově zakončil Roman Pešata - 1:0.

 

Hosté do konce úvodního dějství nic nevymysleli, do kabin tak šli překvapivě s jednobrankovým mankem.

Škultéty zařídil domácí smutek

Po změně stran Chlumec zvýšil agresivitu a pohyb. A rychle vyrovnal, když se ve 48. minutě výstavně trefil Jiří Dohnal - 1:1. Pak už převzal iniciativu Chlumec, který dobýval branku, kterou hájil Vladimír Koucký.

 

Domácí spoléhali na rychlé brejky, více šancí měl ale Chlumec. Buď však trefil Kouckého, nebo šel míč úplně vedle.

 

Když už to vypadalo na remízu a penaltový rozstřel, rozhodl Michal Škultéty. Po centru do vápna byl důraznější, než domácí obrana a vystřelil Chlumci tři body.

 

Tisá rozhodně nezklamala, přesto zůstává poslední. V dalším kole jede na půdu třetího Jiříkova. Chlumec je čtvrtý, o víkendu hraje ve šlágru kola s druhým Chuderovem.

 

Byli jste se na zápase podívat? Ohodnoťte jeho úroveň, kvalitu jídla a pití, výkon rozhodčích nebo jednotlivých hráčů!



Ohlasy k zápasu


TJ Spartak Tisá
Jan Povejšil starší, asistent trenéra Spartaku Tisá: "Do zápasu jsme vstoupili dobře, sestava byla v lepším stavu, než v předešlých dvou zápasech. Výsledek nás mrzí, body byly blízko. Nedá se nic dělat, takový je fotbal."

TJ Chlumec
Petr Škvor, trenér TJ Chlumec: "Hráče jsem upozorňoval, aby Tisou nepodcenili. Bohužel v prvním poločase to kluci odchodili. Po změně stran se to zlepšilo, rozhodla poslední minuta. Domácí příkladně bojovali a cestu za třemi body nám výrazně zkomplikovali."



Počet diváků: 50. Rozhodčí: Kloub Lukáš - Stupka Josef, Vlašič Miroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.