Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.04.2017 17:00

18.kolo, Ústecký | 1.B třída sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

5:1! Přestanov dominoval. A má Boletice na dosah


Branky


0

Fotbalisté Spartaku nezvládli důležité utkání, jejich sitauce se tak zhoršila.

 

Byli jste se na zápase podívat? Ohodnoťte jeho úroveň, kvalitu jídla a pití, výkon rozhodčích nebo jednotlivých hráčů!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Po půl hodině bylo prakticky hotovo

Do Přestanova, který je v tabulce dvanáctý, dorazily třinácté Boletice. Mírným favoritem byl domácí celek, který má na jaře přeci jen svěžejší formu, než fotbalisté Spartaku. Na podzim ale slavily Boletice, tehdy doma vyhrály 1:0.

 

Domácí byli v prvním poločase aktivnější a hostům nasázely tři branky. Většinou se jednalo o průnikové přihrávky, nebo šlo o akce po stranách hřiště, s následnou finální přihrávkou před prázdnou branku.

 

První branka padla ve 14. minutě. Brankář Milan Novák nešťastně chytil malou domů, následný nepřímý kop proměnil Tadeáš Valenta - 1:0. Hosté se do vyložených šancí prakticky nedostávaly, a ve 20. minutě jim druhý gól vstřelil Patrik Šmejkal.

 

Hosté mohli snížit, Tomáš Beutler svůj únik neproměnil.

 

Druhou branku v zápase pak přestanovský útočník vstřelil v 37. minutě. Přestanov vedl 3:0, Šmejkal se trefil potřinácté v sezóně.

 

Do kabin si tak domácí nesli luxusní náskok tří branek.

Zbytečně inkasovali

Po změně stran se žádné drama, nebo snad obrat nekonaly. Přestanov, krom jedné situace, kdy Boletice nastřelily tyč, v pohodě držel hosty na dostřel Drábovi branky. V 53. minutě přišla čtvrtá domácí branka, obstaral jí Dominik Dvořák, který svým pátým gólem v sezóně zvýšil na 4:0.

 

Za dalších pět minut přišla další rána pro Boletice, ze hry se trefil Marek Matuščin. Zbytek zápasu se prakticky jen dohrával, domácí se nikam nehnali, šanci dostali i hráči z lavičky. Boletice se dočkaly čestného úspěchu minutu před koncem.

 

Benevolence domácí obrany v čele s brankářem Drábem využil Tomáš Beutler, který uzavřel na konečných 5:1.

 

Přestanov tak má 17 bodů, na Boletice má dvoubodovou ztrátu. V dalším kole hraje ve Šluknově. Boletice jsou jedenácté, v dalším kole je čeká domácí duel proti Hornímu Podluží.

 

Byli jste se na zápase podívat? Ohodnoťte jeho úroveň, kvalitu jídla a pití, výkon rozhodčích nebo jednotlivých hráčů!



Ohlasy k zápasu


TJ Přestanov
Roman Kratochvíl, trenér TJ Přestanov: "Výsledek zcela odpovídá průběhu hry. Rozhodnuto už bylo v poločase, vítězství mohlo být výraznější. Nechci Boletice nějak podceňovat, ale do ničeho jsme je prakticky nepustili. Naše vítězství bylo zasloužené."




Sestavy


TJ Přestanov
L. Dráb [-] - T. Valenta [-] , M. Krušina [-] , M. Matuščin [-] , J. Voráček [-] , J. Doležal [-] - P. Tvrdík [-] , M. Charvát [-] (60. O. Gasiorovszki [-] ) , A. Pospíšil [-] (75. M. Starinský [-] ) - D. Dvořák [-] (76. J. Pavlík [-] ) , P. Šmejkal [-]

TJ Spartak Boletice n.L.
M. Novák [-] - B. Matys [-] (60. S. Šorm [-] ) , J. Němec [-] , J. Rohlíček [-] (58. J. Klaban [-] ) , T. Beutler [-] , L. Rantfner [-] (86. P. Horáček [-] ) , R. Klaban [-] , P. Znojemský [-] , M. Švec [-] , M. Šindelář [-] , M. Ženíšek [-]

ŽK: 74. J. Voráček .
Hráči zápasu: J. Doležal , A. Pospíšil .
Počet diváků: 30. Rozhodčí: Topinka Josef - Materna Jiří, Davignon Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.