4:3p.
(1:2)
36. V. Galaš
42. P. Očipka
81. M. Huček (p.)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.04.2017 15:00

18.kolo, Ústecký | 1.B třída sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Penalty pomohly na obou stranách


Branky


1. R. Tlapák , 52. R. Smejkal , 90. R. Tlapák (p.) - 36. V. Galaš , 42. P. Očipka , 81. M. Huček (p.)
0

Předposlední Velký Šenov zaskočil děčínský Union. A vybojoval dva body.

 

Byli jste se na zápase podívat? Ohodnoťte jeho úroveň, kvalitu jídla a pití, výkon rozhodčích nebo jednotlivých hráčů!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Závěr poločasu pro Union

Do Velkého Šenova zavítal Union Děčín. Domácí jsou předposlední, hosté bojují o páté místo v tabulce. Děčín byl favoritem, na podzim si navíc v prvním vzájemném utkání zastřílel, Šenov tehdy prohrál v Bynově 0:8...

 

Na jaře se ale bývalý účastník I.A třídy ukázal v daleko jiném světlě. Než se hosté stihli rozkoukat, přišla vydařená domácí kombinace a rychlá střela a zakončení Rudolfa Tlapáka - 1:0.

 

Pak byl k vidění vyrovnaný fotbal, domácí hrozili ze standardních situací, které děčínská obrana jen těžko odvracela. Závěr poločasu ale patřil Unionu.

 

Ten nejprve ve 36. minutě vyrovnal. Valenta se na polovině hřiště zbavil dvou soupeřů, pasem vyslal do úniku Vojtěch Galaše, který nedal brankáři Smutnému žádnou šanci - 1:1. A tři minuty před poločasem přišel obrat. Bezouška zahrál autové vhazování přímo na Očipku. Ten se rychle uvolnil a vzápětí prostřelil Smutného - 1:2.

 

Za stejného stavu se tak odcházelo do kabin.

Domácí vyrovnali v poslední minutě

Do druhého poločasu nastoupil lépe Velký Šenov. Byl aktivnější a tlačil se před brankáře Jeřábka. V 52. minutě bylo vyrovnáno. Centrovaný míč prolétl celým pokutovým územím, kde Roman Smejkal hlavičkou do protipohybu brankáře vyrovnal na 2:2.

 

Pak se hrál vyrovnaný fotbal, mírně aktivnější byli domácí. Jenže v 80. minutě opět prohrávali. Galaš pěkně zklepl na Očipku, ten se vřítil do vápna a byl faulován. K pokutovému kopu se postavil kapitán Michal Huček, který proměnil - 2:3.

 

Penaltu ale kopali i domácí. V poslední minutě dle sudích fauloval ve vápně Humlíček, míč si postavil Rudolf Tlapák a svou druhou brankou v zápase srovnal na 3:3. Vzápětí sudí utkání ukončil o vítězi musely rozhodnout pokutové kopy.

Tlapák hrdinou

Domácí byli v penaltách stoprocentní, tu rozhodující proměnil Rudolf Tlapák. Za hosty zklamal Galaš, trefil břevno. Očipka už pak ani kopat nemusel.

 

Velký Šenov je tak stále předposlední, má 11 bodů. V dalším kole hraje na půdě trápících se Trmic. Union Děčín drží páté místo, o víkendu doma hostí tápající Heřmanov.

 

Byli jste se na zápase podívat? Ohodnoťte jeho úroveň, kvalitu jídla a pití, výkon rozhodčích nebo jednotlivých hráčů!



Ohlasy k zápasu


SK Velký Šenov
Karel Kirchberger, trenér SK Velký Šenov: "Musím kluky pochválit. Bojovali a předvedli dobrý výkon. Za stavu 2:2 jsme měli šance a myslím si, že jsme měli blíž k vítězství. Nakonec jsme rádi i za dva body."

TJ Union Děčín
Libor Eichelmann, vedoucí TJ Union Děčín: "Nebyl to z naší strany žádný výbuch, ale když už se v neděli táhneme přes Spolkovou republiku, představovali bychom si se soupeřem hrajícím o padáka lepší výsledek. I když klobouk dolů. Proti tomu co hrál Šenov u nás, to bylo nebe a dudy."



Sestavy


SK Velký Šenov
O. Smutný [-] , L. Kříž [-] (74. R. Stelmaščuk [-] ) , J. Bálek [-] , J. Petružálek [-] , T. Rubanický [-] , K. Malý [-] (82. M. Adámek [-] ) , D. Verner [-] , M. Kucr [-] (57. J. Pánik [-] ) , R. Vichterey [-] , R. Tlapák [-] , R. Smejkal [-]

TJ Union Děčín
S. Jeřábek [-] - Z. Brázdil [-] , L. Eichelmann [-] , M. Huček [-] , V. Bedrníček [-] - B. Bezouška [-] , J. Murdych [-] , J. Valenta [-] , J. Sejkora [-] (24. T. Humlíček [-] ) - V. Galaš [-] , P. Očipka [-]

ŽK: 54. J. Petružálek , 80. O. Smutný - 47. Z. Brázdil .
Hráči zápasu: R. Tlapák - P. Očipka .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: Teska Miroslav - Trojan Michal, Červený Tomáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.