Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

21.05.2017 17:00

22.kolo, Ústecký | 1.B třída sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Heřmanov v pohodovém tempu nastřílel osm branek


0

Ani hattrick mladého Romana Smejkala nestačil Velkému Šenovu na body.

 

Byli jste se na zápase podívat? Ohodnoťte jeho úroveň, kvalitu jídla a pití, výkon rozhodčích nebo jednotlivých hráčů!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vlasák byl hodně rychlý

Fotbalisté Heřmanova doma přivítali předposlední Velký Šenov. Ačkoliv se domácím na jaře nedaří, byli v tomto utkání favoritem. Hosté totiž díky velké marodce dorazili s hodně mladým týmem, na podzim pak Heřmanov vyhrál v Šenově 3:1.

 

Než se stačili diváci rozkoukat, domácí vedli 2:0. Už v první minutě otevřel skóre Tomáš Vlasák - 1:0. A v 5. minutě přidal heřmanovský kanonýr druhou trefu - 2:0. Vlasák si připsal šestnáctou branku v sezóně.

 

V 27. minutě o sobě dali vědět hosté, mladý Roman Smejkal snížil na 2:1. Jenže domácí si do kabin přeci jen donesli dvoubrankový náskok. Ve 40. minutě se totiž prosadil Richard Wenzel - 3:1.

Druhá půle nabídla sedm branek!

Po změně stran Heřmanov rychle rozhodl o svém vítězství. V 51. minutě se prosadil Václav Váňa - 4:1. Za další čtyři minuty ho napodobil Milan Šturm - 5:1. Ten samý hráč si svou chvilku slávy užil i v 61. minutě - 6:1.

 

Skvělou domácí dvanáctiminutovku uzavřel v 63. minutě Petr Havlíček mladší - 7:1. Domácí pak zvolnili a dovolili hostům skóre trochu zkorigovat.

 

V 65. minutě se prosadil opět Roman Smejkal - 7:2. A ten samý hráč za dalších sedm minut dosáhl na hattrick - 7:3.

 

Poslední slovo měli přeci jen domácí, Jan Folprecht dal na 8:3 a zpečetil tak druhé jarní vítězství Heřmanova.

 

Heřmanov je devátý a neměl by mít už problémy ze záchranou. V dalším kole doma hostí v derby utkání druhý Benešov. Velký Šenov je předposlední, o víkendu doma hostí Přestanov.

 

Byli jste se na zápase podívat? Ohodnoťte jeho úroveň, kvalitu jídla a pití, výkon rozhodčích nebo jednotlivých hráčů!



Ohlasy k zápasu


TJ Heřmanov
Radek Rojko, kapitán TJ Heřmanov: "Zasloužené vítězství. Ani jsme se moc nenadřeli, upřímně jsme nehráli žádný oslnivý fotbal. Ale na hosty to stačilo. Tak trochu mě to připomínalo přátelské utkání."

SK Velký Šenov
Karel Kirchberger, trenér SK Velký Šenov: "Máme velkou marodku, hrát museli dorostenci. Byli jsme rádi, že jsme to dali nějak dohromady. A podle toho to také vypadalo. Domácí vyhráli zaslouženě, my už nějak stavíme tým na příští sezónu. Abychom v okresním přeboru hráli důstojnou roli."



Sestavy


TJ Heřmanov
M. Pospíchal [-] - R. Wenzel [-] , P. Havlíček [-] , V. Váňa [-] , R. Rojko [-] , T. Vlasák [-] , R. Majerik [-] , M. Šturm [-] , J. Folprecht [-] , Z. Čapek [-] , P. Havlíček [-]

SK Velký Šenov
O. Smutný [-] - J. Toman [-] , D. Verner [-] , M. Zbončák [-] , R. Bílý [-] (70. R. Vichterey [-] ) , R. Smejkal [-] , F. Skyva [-] , T. Rubanický [-] , J. Petružálek [-] , T. Král [-] , J. Bálek [-]

Hráči zápasu: T. Vlasák - R. Smejkal .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: Topinka Josef - KURILJAK Ivan, MATAS Martin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.