Murdych se rázně přihlásil o korunu krále střelců


Branky


6. J. Kapoun , 70. V. Škvor , 80. L. Mach (p.) - 9. J. Murdych , 23. B. Bezouška , 52. J. Murdych , 61. J. Murdych , 84. J. Murdych
0

Střelec děčínského Unionu se v Chlumci trefil hned čtyřikrát. A zařídil svým barvám tři body.

 

Byli jste se na zápase podívat? Ohodnoťte jeho úroveň, kvalitu jídla a pití, výkon rozhodčích nebo jednotlivých hráčů

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Svižný fotbal

Na krásné hřiště do Chlumce dorazil Union Děčín. Jednalo se o přímou bitvu o páté místo. Podzimní utkání nabídlo výbornou podívanou. V Bynově se zrodila remíza 4:4, na penalty tehdy uspěl domácí Union.

 

Jarní odveta začala svižně, do vedení šli domácí. Zvolský nezachytil průnik Drábka, jeho centr pak do branky dorazil Kapoun - 1:0. Union však brzy odpověděl. V 10. minutě Bezouška prostrčil míč Murdychovi, který si ho přehodil levačku a křižnou střelou překonal Pešku - 1:1.

 

Nadále se hrál poměrně pěkný fotbal se šancemi na obou stranách. Do kabin šli nakonec spokojenější hosté. Ve 22. minutě poslal pěkný centr do vápna Bedrníček. Do vzduchu se pověsil Bezouška a z 15 metrů namířil hlavou přesně k tyči - 1:2. 


Chlumec už ztrátu nedohnal

Začátek druhého poločasu patřil jednoznačně hostům. V 52. minutě brankář Jeřábek našel dlouhým výkopem Murdycha, který cizelérsky zpracoval a bezpečně prostřelil gólmana - 1:3.

Po hodině hry posunul Huček na Murdycha, ten se krásně uvolnil a slavil hattrick - 1:4. Domácí to ale nezabalili a dokázali se dostat do zápasu. V 70. minutě byl před Jeřábkem závar, k míč se dostal Škvor a snížil na 2:4.

 

V 79. minutě Němec, při snaze odehrát míč ve vápně, zavrávoral a nešťastně trefil atakujícího soupeře. To se nelíbilo sudímu a kopala se penalta, ze které Mach snížil už na rozdíl jedné branky- 3:4.

 

Jenže domácí pak nepochopitelně přestali hrát, šance si začal vytvářet Unionu. Definitivně rozhodl v 84. minutě opět Jakub Murdych. Toho vysunul Brázdil, děčínský kanonýr obešel i brankáře a svou čtvrtou branku v zápase (celkově 35 - nejlepší kanonýr soutěže) uzavřel na konečných 3:5.

 

Chlumec je sedmý, v dalším kole hraje v Trmicích. Union poskočil na páté místo, nastřílel už 99 branek. V dalším kole doma hostí třetí Jiříkov.

 

Byli jste se na zápase podívat? Ohodnoťte jeho úroveň, kvalitu jídla a pití, výkon rozhodčích nebo jednotlivých hráčů



Ohlasy k zápasu


TJ Chlumec
Petr Škvor, trenér TJ Chlumec: "I když se hrálo poměrně vyrovnané utkání, výsledek vypadá pro hosty možná jednoznačně. Rozdílovým prvkem zápasů byl jednoznačně střelec Jakub Murdych."

TJ Union Děčín
Libor Eichelmann, vedoucí TJ Union Děčín: "Všichni, kteří nastoupili od začátku utkání, zaslouží obdiv za výkon, který podali a v neposlední řadě i za to, jak se popasovali s odpolední výhní. Soupeři a jeho realizačnímu týmu za přijetí a férovou hru. Chvilkové posezení v klubové hospůdce bylo též příjemné a rádi se tak na chlumecký pažit budeme vracet."



Počet diváků: 60. Rozhodčí: Zavadil Jakub - NEDVĚD Vít, KRUTINA Radek.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.