2:3p.
(0:0)
75. K. Knop
86. K. Knop
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.04.2017 10:30

17.kolo, Ústecký | 1.B třída sk. B, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rovné promarnilo náskok a nakonec bralo jen bod


Branky


0

Liběšice prohrávaly 0:2, nakonec ale dovedly utkání do penalt, které lépe zvládly.

 

Byli jste se na zápase podívat? Ohodnoťte jeho úroveň, kvalitu jídla a pití, výkon rozhodčích nebo jednotlivých hráčů!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Branka nepadla

Souboj o čtvrté místo byl k vidění na velkém hřišti v Rovném. Na půdu Podřipanu dorazily Liběšice. Bylo těžké před zápasem hledat favorita, Rovné je doma silnější, než doma. Navíc na jaře vyhrálo všechny tři zápasy. Podzimní utkání patřilo Liběšicím, které doma přejely Rovné 5:0.

 

První poločas nabídl vyrovnaný fotbal, hrálo se důrazně, na hřišti nechyběla řada soubojů. Ovšem vše probíhalo v povolené míře. Prvních 45 minut hrály prim obě obrany, i proto se šlo do kabin za stavu 0:0.

V závěru se roztrhl pytel s góly

Po změně stran se pokračovalo dle stejných not. Domácí hrozili z rychlých brejků, na góly si museli diváci počkat až do 64. minuty.

 

Hostům pláchl Jiří Kratochvíl, svůj únik z půlky hřiště zakončil první trefou - 1:0. Za sedm minut už to s hosty vypadalo bledě. Rovné zahrávalo trestný kop, míč si postavil Štěpán Kotrba a pěknou střelou před zeď překonal Lukáše Koryťáka - 2:0. Pro útočníka Rovného to byla devatenáctá trefa v sezóně.

 

Liběšice musely vsadit všechno na jednu kartu a vrhly všechny síly do útoku. A vyplatilo se. V 75. minutě se míč dostal na vápno, kde číhal Karel Knop. Nejstarší hráč na hřišti se napřáhl a přesnou střelou k tyči nedal Doubravovi šanci - 2:1.

 

Čtyři minuty před koncem bylo vyrovnáno, opět se prosadil Karel Knop, který dalším, tentokráte méně povedeným pokusem, opět překonal domácího brankáře - 2:2. Ve zbytku zápasu už se skóre neměnilo, o osudu utkání musely rozhodnout pokutové kopy.

 

Hosté byli stoprocentní

Liběšice šly potřetí na jaře do penaltového rozstřelu. A potřetí z něj vyšly vítězně. Hostující střelci byli stoprocentní, zatímco domácí dvakrát ztroskotali na Koryťákovi. Druhý bod tak putoval do Liběšic.

 

Liběšice jsou tak čtvrté, v dalším kole hostí doma poslední Soběchleby. Rovné drží páté místo, poprvé na jaře ztratilo body. V dalším kole ho čeká těžký zápas na půdě třetího Dubí.

 

 

Byli jste se na zápase podívat? Ohodnoťte jeho úroveň, kvalitu jídla a pití, výkon rozhodčích nebo jednotlivých hráčů!



Ohlasy k zápasu


Podřipan Rovné
Zdeněk Fengl, vedoucí TJ Podřipan Rovné: "První poločas jsme asi byli lepší my, po změně stran jsme promarnili dvoubrankový náskok. Sice tam byly protiútoky, ale ztratili jsme střed hřiště. Nakonec je ta remíza zřejmě zasloužená."

SK Liběšice
Marek Čermák, trenér SK Liběšice: "Bylo to pěkné, důrazné utkání. Prostě takové chlapské. Domácí hráli poměrně pěkný fotbal. Bylo to vyrovnané, pak jsme ale dostali dvě branky. Zkusili jsme riskovat a vyplatilo se. Ale ta remíza je nakonec zasloužená."



Sestavy


Podřipan Rovné
M. Doubrava [-] - L. Řezáč [-] , M. Šámal [-] (82. M. Gerlický [-] ) , T. Boura [-] , L. Ullman [-] , T. Cuchý [-] , R. Mejzr [-] , S. Körmendy [-] , J. Kratochvíl [-] , L. Kouba [-] (57. M. Hrdlička [-] ) , Š. Kotrba [-]

SK Liběšice
L. Koryťák [-] - M. Svoboda [-] , V. Kozel [-] , D. Svoboda [-] , J. Janda [-] , A. Vlk [-] , J. Pokorný [-] , R. Knop [-] , T. Mikina [-] (63. J. Falát [-] ) , K. Knop [-] , J. Nepovím [-]

ŽK: 26. L. Ullman , 48. L. Řezáč - 7. J. Pokorný , 31. D. Svoboda , 57. T. Mikina .
Hráči zápasu: M. Šámal - K. Knop .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: Smreček Ladislav - HYNEK Jan, CVACHOUŠEK František.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.