Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.06.2017 17:00

25.kolo, Ústecký | 1.B třída sk. B, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hrob zlomil posledního až v závěru


Branky


0

Soběchleby ani v posledním domácím utkání nepřekvapily.

 

Byli jste se na zápase podívat? Ohodnoťte jeho úroveň, kvalitu jídla a pití, výkon rozhodčích nebo jednotlivých hráčů!

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rozhodovaly standardní situace

Poslední Soběchleby se loučily s domácím prostředím proti Hrobu. Hosté by si v případě vítězství definitivně zajistili záchranu v soutěži. Hrob byl favoritem, na podzim doma porazili Soběchleby 6:1.

 

Hosté začali dobře, v 7. minutě se po standardní sitauci trefil Stanislav Vinš - 0:1. Domácí se snažili s hosty držet krok. Za velkého vedra a na tradičně špatném soběchlebském trávníku hrozili hlavně ze standardních situací.

 

V prvním poločase jich Soběchleby měly několik, ovšem ani jednu nevyužily. Do kabin si tak Hrob nesl jednobrankový náskok.

Druhý gól domácí zlomil

Po změně stran se pokračovalo ve stejném duchu. Hrob více držel míč, domácí hrozili hlavně ze standardních sitaucí. Postupem času museli domácí více útočit, hosté tak mohli podnikat brejky.

 

V 73. minutě přidali hosté pojistku, brankou ze hry se o to postaral Václav Tichý - 0:2. Soběchleby vrhly všechny síly do útoku, branky ale padaly na druhé straně. V 76. minutě definitivně rozhodl gólem ze hry nejlepší hrobský střelec Petr Pištora - 0:3.

 

Hostující kanonýr v 87. minutě přidal svůj druhý gól v zápase, když se prosadil po standardní situaci - 0:4. A za další tři minuty završil Petr Pištora svůj čistý hattrick, svou brankou číslo 24. uzavřel na konečných 0:5.

 

Soběchleby v posledním kole jedou na půdu Litoměřicka C, Hrob čeká domácí souboj o konečné deváté místo proti Svádovu.

 

Byli jste se na zápase podívat? Ohodnoťte jeho úroveň, kvalitu jídla a pití, výkon rozhodčích nebo jednotlivých hráčů!

 



Ohlasy k zápasu



TJ Hrob
Petr Pištora, útočník a kapitán TJ Hrob: "Vyhráli jsme zaslouženě. Ale dlouho to bylo o jeden gól. Domácí hrozili hlavně ze standardních sitaucí, měli jsme štěstí, že jim tam nic nepadlo. Hrálo se na strašném trávníku, navíc bylo velké vedro. Své vítězství jsme potvrdili v závěru, domácí pak odpadli."



Sestavy


TJ Soběchleby
L. Hutta [-] - A. Klinger [-] , L. Vystavěl [-] (75. L. Láska [-] ) , M. Hendrych [-] , V. Mokriš [-] , L. Mráz [-] , M. Pokorný [-] , J. Řehák [-] , B. Liner [-] (81. . Kolíček [-] ) , V. Havlík [-] , J. Soukup [-]

TJ Hrob
J. Mareš [-] - O. Sedláček [-] , M. Rudolf [-] , Z. Týma [-] , V. Tichý [-] - M. Severa [-] , P. Fencl [-] - P. Pištora [-] , T. Holeček [-] , S. Vinš [-] , J. Hájek [-]

Hráči zápasu: P. Pištora .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: Rouček Karel - SEDLÁČEK Jiří, KLIMPL Miroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.