4:2
(1:1)
25. J. Mašek
84. T. Lhotka (p.)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.04.2017 15:00

22.kolo, Plzeňský | Krajský přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vejprnice opět prohrály


Branky


14. J. Viterna , 53. M. Slowik , 56. M. Slowik , 76. L. Čížek - 25. J. Mašek , 84. T. Lhotka (p.)
0

Vejprnice podruhé za sebou podlehly svému soupeři, tentokrát z jejich slabého výkonu profitoval Rozvadov.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vyrovnáno

Rozvadov již chtěl prolomit svou sérii špatmých výsledků a od prvních minut tomu vše nasvědčovalo. Šance se rodily sice na obou stranách, jako první se ale prosadili domácí hráči.

Ve 14. minutě předvedli domácí hráči parádní rychlou akci, jako by si vzpomněli na snovou loňskou sezónu. Před vápnem si míč narazil Jan Viterna s Martinem Šáchou a první jmenovaný zakončil přesně k levé tyči gólmana Vavríka.

Vyrovnání na sebe nenechalo dlouho čekat. Po rohovém kopu se ve skrumáži chtěli prosadit hostující hráči, jejichž rány byly několikrát zblokovány, až se k balónu dostal Jakub Mašek a tvrdou ránou propálil vše, co mu stálo v cestě.

Krásné branky

Hned z kraje druhé půle přišel nádherný moment zápasu, kdy Michal Slowik zakroutil míč z rohového kopu přímo do branky a Rozvadov šel znovu do vedení. To se za dalších pár minut znovu rozšířilo, když se po rohovém kopu a nepřehledné ofsajdové situaci prosadil znovu Michal Slowik, pro kterého to byla druhá pěkná branka během několika málo minut.

Svůj nepříliš povedený výkon poté demonstroval sudí Pálek, který při drobném faulu ve vápně na Čížka lehce foukl do píšťalky, hráči Vejprnic ztratili pozornost, hra ovšem k údivu všech pokračovala a Čížek poslal míč za Vavríka. Protesty hostujících hráčů opět nezabraly a otřepané "hrajte, dokud nepískne rozhodčí" nabylo také nového významu.

Jakoby si chtěl rozhodčí Pálek napravit reputaci u hostujícího mančaftu, odpískal v 84. minutě po přistrčení Lhotky ve vápně pokutový kop, který sám faulovaný proměnil a stanovil konečný výsledek 4:2.

 



Ohlasy k zápasu



SK Slavia Vejprnice
Jiří Šámal, trenér hostů: "Soupeř více chtěl a byl důraznější v koncovce, v čemž nám předčil a díky tomu i zvítězil. Nám se bohužel tak nedařilo, dostali jsme hloupé branky."



Sestavy


TJ Rozvadov
M. Žipaj [-] - L. Čížek [-] , M. Slowik [-] , J. Viterna [-] (78. F. Janda [-] ) , V. Mráček [-] (72. M. Skopový [-] ) , M. Šácha [-] , D. Gabčo [-] (50. J. Horáček [-] ) , J. Žemlička [-] , M. Bronec [-] , T. Kabourek [-] , L. Viterna [-]

SK Slavia Vejprnice
J. Vavrík [-] - T. Lhotka [-] , A. Kolář [-] (65. T. Kristl [-] ) , D. Křen [-] , D. Svoboda [-] , J. Mašek [-] , A. Ufrémund [-] (80. F. Heindl [-] ) , K. Kýček [-] , L. Paul [-] (80. K. Výrut [-] ) , V. Puhlovský [-] , P. Bárta [-]

ŽK: 49. M. Bronec , 58. L. Viterna , 86. J. Žemlička - 56. T. Lhotka , 56. V. Puhlovský , 76. J. Vavrík .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: Pálek Ondřej - VOCELKA Milan, DUSPIVA Václav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.