2:1
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.04.2017 16:30

16.kolo, Středočeský | 1.B třída sk. B, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Střídající Pajkrt zařídil obrat v zápase


Branky


59. J. Pajkrt , 86. J. Pajkrt - 20. J. Novák
0

Zatímco první poločas zastihl v lepším rozpoložení fotbalisty hostujícího Slavoje Stará Boleslav, vše se změnilo příchodem Jakuba Pajkrta do hry. Domácí střídající hráč vstřelil obě branky - tu vítěznou v 86. minutě.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Neratovice hrají, Slavoj skóruje

Několik vynucených změn museli udělat v sestavě trenéři Neratovic B, kteří se museli obejít i bez svého kapitána Žežulky. I tak se jim ale podařilo dát dohromady tým, který se od začátku utkání prezentoval dobrou kombinační hrou. Ta záhy vedla ke gólovým šancím, Lemarie ani Palanský ale hostujícího brankáře Čiháka nepřekonali. Hosté hrozili zejména z velmi dobře zahrávaných standardních situací a autových vhazování a po jedné z těchto situací šli ve 20. minutě do vedení. Rozehraný volný kop vyústil v centr, který si hlavou našel velmi dobře hrající kapitán Novák a zamířil přesně. 0:1. V dalším průběhu poločasu měly Neratovice šance alespoň na vyrovnání, Michal Palanský ale dnes neměl střelecký den, a tak se stav neměnil.



Šťastná ruka trenéra Stanislava

Do druhého poločasu provedl domácí trenér jednu změnu v sestavě, když Brabce nahradil Pajkrt, který si přišel spravit chuť po nepříliš vydařeném sobotním utkání A-mužstva. A byl to právě on, kdo v 60. minutě vyrovnal po rohovém kopu Chládka hlavou stav na 1:1. Sílící tlak domácích ještě umocnilo střídání, po kterém se na hřiště dostal další zkušený hráč - čerstvě uzdravený Lovíšek. Do 80. minuty byl Slavoj zatlačen do hluboké defenzivy před vlastní brankou, domácí střelci ale síť za zády brankáře napnout nedokázali. V závěrečné desetiminutovce však zahrozili i hosté a mohli dokonce jít do vedení, Černý v domácí brance ale prudkou střelu konečky prstů vytáhl na břevno. Hosté jako by v závěru chytili druhý dech a hrozili i dále, v dalších dvou příležitostech ale branku minuli. Hrdinou zápasu se tak stal Jakub Pajkrt, který v 87. minutě svou druhou brankou rozhodl, že všechny body zůstanou doma.
"



Ohlasy k zápasu


FK Neratovice-Byškovice
Jaroslav Urbánek - vedoucí mužstva: V dalším domácím zápase jsme přivítali dalšího soupeře, se kterým jsme na podzim prohráli a toužili jsme mu tuto porážku vrátit. Naše sestava se oproti minulému vydařenému zápasu v Benátkách musela měnit na několika postech. Tyto podstatné zásahy do sestavy však neměly prakticky žádný vliv na herní projev našeho mužstva. Ve druhém utkání za sebou jsme podali opravdu kvalitní výkon, za který patří i tentokrát mužstvu poděkování. Konečně jsme v tabulce tam, kam svými možnostmi patříme a já doufám, že i po dalším zápase proti silným Pěčicím čelní příčky udržíme!




Sestavy


FK Neratovice-Byškovice
A. Černý [-] - M. Zeman [-] , D. Nguyen [-] (89. V. Žežulka [-] ) , P. Stanislav [-] - J. Drahorád [-] , J. Chrdle [-] , M. Babovák [-] - M. Brabec [-] (46. J. Pajkrt [-] ) , T. Lemarie [-] (62. M. Lovíšek [-] ) , M. Palanský [-] - M. Chládek [-]

FK Slavoj Stará Boleslav
M. Čihák [-] - J. Bušínský [-] , M. Voženílek [-] , M. Boček [-] , B. Staněk [-] - P. Bláha [-] , A. Nezbeda [-] (70. D. Mikoláš [-] ) , J. Novák [-] , D. Grafnetr [-] (61. O. Štěpánek [-] ) , J. Cruz [-] - J. Vondra [-] (58. J. Vodák [-] )

ŽK: 42. P. Bláha , 67. M. Boček .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.