0:1
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.05.2017 17:00

20.kolo, Středočeský | 1.B třída sk. B, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Pátá minuta rozhodla o výsledku zápasu


Branky


0

Již v 5. minutě zápasu padlo v Dlouhé Lhotě rozhodnutí. Domácí sympatickým výkonem nebyli daleko od rozšíření své chudé bodové sbírky, hosté ale nakonec uhájili svůj jednobrankový náskok.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Krýda otevírá skóre již v 5. minutě

Jasného favorita měl zápas v Dlouhé Lhotě - a jako obvykle v této sezóně, nebyli jím domácí fotbalisté. Hostující Benátky B v minulém kole porazili vedoucí Kly, a tak pro ně měl být tento zápas procházkou růžovým sadem. Jak to tak ale ve fotbale bývá, ne vše jde podle papírových předpokladů. Úvod ale hostům vyšel skvěle, když se už v 5. minutě dostal míč na zadní tyči ke Krýdovi a hostující střelec se ani tentokrát nemýlil. 0:1. I další minuty přinesly herní převahu hostujících fotbalistů, kteří se ale přes zformovanou obranu Dlouhé Lhoty již k nebezpečným zakončením příliš nedostávali. Domácí tým tak po první půli držel naději na svů teprve třetí zápas s bodovým ziskem v sezóně.

 

Další branky tento zápas už nenabízí

Ani po změně stran se na obrazu hry nic nezměnilo. S míčem na svých kopačkách hráli převážně hosté, kteří se také dostali do několika zajímavých střeleckých pozic, Charváta v domácí brance ale již nedokázali překonat. Domácí tým tak držel naději na bodový zisk až do posledních minut, příliš nadějných střel si ale nevypracoval. Jíra v hostující brance musel zasahovat pouze jednou a další dva pokusy pak mířily mimo tři tyče, a tak mohli hosté slavit po závěrečném hvizdu rozhodčí Skřivánkové další vítězství. Jeho výši si možná představovali jinak, tři body už jim ale nikdo nevezme.

 



Ohlasy k zápasu



SK Benátky nad Jizerou B
Jan Buryán - trenér: Podobný průběh zápasu jsem trošku očekával. Minulý týden jsme hráli s vedoucím týmem této soutěže, tento víkend s posledním celkem. Dnes jsme dali už v 5. minutě branku a mysleli si, že nasázíme další tři nebo čtyři góly. Samozřejmě brankové příležitosti jsme si vypracovali, jejich využití ale bylo nulové. Máme mladý tým, který se musí z podobných utkání poučit. I proti poslednímu týmu se musí makat stejně, jako proti soupeři, který má tuto soutěž pod kontrolou a vede ji. Spokojený jsem se třemi body, s tím výsledkem ale úplně ne.



Sestavy


FK Dlouhá Lhota
A. Charvát [-] - A. Limr [-] , Z. Flídr [-] (85. P. Mašek [-] ) , J. Pastorek [-] , J. Vrabec [-] , M. Limr [-] , R. Kohnhäuser [-] , P. Šolc [-] , L. Zdobinský [-] , P. Zelba [-] , O. Zdobinský [-]

SK Benátky nad Jizerou B
L. Jíra [-] - P. Zeman [-] , F. Pařízek [-] , Š. Krýda [-] (46. M. Machka [-] ) , O. Šimek [-] , J. Kraus [-] (46. T. Musil [-] ) , M. Langšádl [-] , D. Zuna [-] , J. Jäger [-] (46. D. Chaloupka [-] ) , M. Bonomo [-] (62. M. Kredba [-] ) , J. Kohl [-]

ŽK: 73. J. Vrabec - 73. D. Chaloupka , 86. D. Zuna .
Počet diváků: 48. Rozhodčí: Skřivánková Klára - KUKA Vladimír, MEŠČAN Marek.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.