Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.05.2017 17:00

21.kolo, Středočeský | 1.B třída sk. B, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Skvělé Pěčice zcela rozstřílely Lužec


Branky


0

Naprosto nečekaný debakl uštědřily Pěčice domácímu Lužci nad Vltavou. Jejich střelecké výkony se stále zlepšují a díky dalšímu parádnímu výkonu svého soupeře o bod přeskočily v tabulce.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Oslabený Lužec nezachytil úvod zápasu

Bez čtveřice zkušených borců se museli v tomto zápase obejít fotbalisté domácího Lužce nad Vltavou. A že bude jejich nahrazení pořádným oříškem, bylo zřejmé od úvodního hvizdu sudího Suchého. Už ve 4. minutě se na hranici vápna s míčem otočil Kiceluk a našel na zadní tyči osamoceného Kořínka. 0:1. O dvě branky to bylo ve 24. minutě, kdy hosté dobře zakombinovali středem hřiště a Volf se trefil zpoza vápna. 0:2. Domácí tým se do útoku pokoušel dostat dlouhými nákopy, obrana Pěčic v čele s Flachbartem ale všechny akce zastavovala a hosté mohli přidat další branky, Kiceluk ale z hranice malého vápna hlavičkoval jen do břevna. Ve 37. minutě navýšil skóre Hubač, který obral na vápně o míč váhajícího stopera domácích a z úhlu prostřelil brankáře. 0:3. Ve 40. minutě padla další branka, když hostující útočníci předvedli pěknou spolupráci, na jejímž konci byl samostatný únik Kořínka. Alespoň čestný úspěch zaznamenal domácí Lužec o dvě minuty později - krásný centr našel hlavu volného P. Tauchmana, který trefil přesně. 4:1.

V pohodě hrající Pěčice střílí i další branky

Domácí se v úvodu druhé půle chtěli vrátit do zápasu a vytvořili si sérii tří rohových kopů. Větší nebezpečí z nich ale Dufkově brance nehrozilo, a tak se do hry brzy opět dostaly i Pěčice a diktovaly tempo zápasu. V 60. minutě přidal svou druhou branku v zápase Volf, který prošel středem obrany a jeho nepovedené zakončení doskákalo až do brány. 1:5. Další gól přinesla 70. minuta - hosté předvedli rychlé přenesení hry, po němž sám na bránu běžel levý bek O. Novák a nadvakrát překonal gólmana. 1:6. Závěrečné branky patřily Kicelukovi, který se nejprve prosadil po rohovém kopu a následně využil pěkného zatažení a zpětné přihrávky Čecha. Pěčice tak deklasovaly domácí Lužec poměrem 1:8.

 



Ohlasy k zápasu



TJ Sokol Pěčice
Miroslav Hubač - kapitán: Dnešní výsledek je zasloužený, ale přesto ne úplně vypovídající. Domácím chyběli 4 zkušení hráči, místo kterých nastoupili mladí kluci, kteří nemají dostatečnou kvalitu, aby tyto hráče nehradili. Ale jsem rád, že jsme po celý zápas slušně kombinovali a že jsme hlavně k druhému poločasu přistoupili přesně tak, jak bylo potřeba.



Sestavy


AFK Eletis Lužec
T. Prislupský [-] - J. Lafek [-] (81. M. Prislupský [-] ) , J. Kučaba [-] , R. Stejskal [-] , P. Kerpl [-] (46. T. Roučka [-] ) , P. Tauchman [-] , J. Uher [-] (83. J. Prislupský [-] ) - D. Tauchman [-] , D. Hrdlík [-] - M. Rigo [-] , A. Kučera [-] -

TJ Sokol Pěčice
T. Dufek [-] - M. Tůma [-] , O. Novák [-] , J. Flachbart [-] , M. Heřmanský [-] - V. Novák [-] (76. A. Kriška [-] ) , M. Hubač [-] , J. Volf [-] , P. Král [-] - A. Kiceluk [-] , A. Kořínek [-] (78. A. Čech [-] )

ŽK: 21. M. Heřmanský .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: Suchý Aleš - RADINA Marek, ZOUFALÝ David.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.