Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.06.2017 17:00

24.kolo, Středočeský | 1.B třída sk. B, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

DBSK protáhl svou černou sérii


Branky


0

Po povedeném úvodu jarní části padla na hráče Dolního Bousova krize, kterou ne a ne zastavit. Další vysokou prohru si domácí hráči připsali proti Slavoji Stará Boleslav, který se naopak po slabém úvodu konečně dostal do formy.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Napravit reputaci po ne zrovna povedených posledních zápasech, to byl úkol pro domácí v sobotním utkání proti Staré Boleslavi.

 

Začátek jim vyšel parádně, ve 2. minutě napřáhl za vápnem Ondra Klíma a levou nohou vymetl růžek branky hostí 1:0. V 9‘ už bylo ale srovnáno, špatnou rozehrávku na půlící čáře zachytil hráč Staré Boleslavi Vondra a po třicetimetrovém sprintu prostřelil vyběhnutého Martina Sýkoru 1:1.

 

Ve 27‘ dvakrát centroval do pokutového území Tomáš Šolc, ale nikdo z domácích míč do sítě nedopravil, ve 35‘ šli hosté do vedení, když se ke střele prokličkoval hostující útočník Bláha a bez problémů skóroval 1:2.

 

 

Ve druhé půli domácí snaha o vstřelení gólu byla znát, ale akcím chybělo rychlejší zakončení. V 55‘ hráči DBSK špatně rozehráli aut a hosté opět po rychlém útoku skórovali 1:3, podruhé se trefil Vondra. V 61‘ měl vyloženou šanci Radek Tomíček, ale jeho střela šla nad branku, v 73‘ domácí špatně obsadili boleslavské hráče a výsledkem byla čtvrtá branka v síti z dílny Bušínského. Do konce utkání si domácí vážnější šanci nevytvořili a dále tak prodloužili herní a výsledkovou mizérii.

 

Autor: Luděk Holub



Ohlasy k zápasu


Dolnobousovský SK
Luděk Holub - trenér: V posledních zápasech se nám nedaří, chybí nám ta síla, kterou jsme v minulosti poráželi soupeře.




Sestavy


Dolnobousovský SK
M. Sýkora [-] - V. Bíšek [-] , P. Kubeček [-] , R. Bartoň [-] (82. L. Hercík [-] ) , L. Holub [-] (33. M. Kalinka [-] ) - M. Koštíř [-] , M. Merva [-] (62. J. Šolc [-] ) , R. Tomíček [-] , P. Vynikal [-] , T. Šolc [-] (59. J. Kasal [-] ) - O. Klíma [-] (78. M. Svoboda [-] )

FK Slavoj Stará Boleslav
M. Čihák [-] , P. Bláha [-] - J. Bušínský [-] , D. Šalda [-] , M. Voženílek [-] , O. Štěpánek [-] - J. Novotný [-] , J. Novák [-] , J. Cruz [-] - J. Vodák [-] (69. J. Matějovský [-] ) , J. Vondra [-] (75. D. Mikoláš [-] )

ŽK: 54. J. Cruz .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: Svoboda Richard - STÁDNÍK Vladimír, ŘÍHA Jaroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.