0:1
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.06.2017 17:00

25.kolo, Středočeský | 1.B třída sk. B, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Dynamo uspělo v Benátkách nad Jizerou


Branky


0

Poměrně překvapivý výsledek se zrodil v Benátkách. Mladý domácí tým totiž tentokrát vyšel střelecky naprázdno, a tak hostům z Nelahozevsi stačil k výhře jediný gól z kopačky Daniela Kaplana ml.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí z územní převahy nic nezískali

Zápas o čest se konal v Benátkách. Domácí tým se snažil navázat na zisk dvou bodů z venkovního hřiště, soupeřem mu ale bylo Dynamo Nelahozeves, které je pověstné fungující defenzivou. A přesně podle papírových předpokladů se zápas odehrával i tentokrát - domácí se snažili kombinovat a dostávat se před branku náhradního gólmana Shimana, jehož branku ale zdatně hájila zorganizovaná obrana Dynama. V první půli tak přes veškerou snahu gól nepadl - na úrodnou půdu totiž nepadla ani snaha hostí o rychlé protiútoky a oba týmy šly do kabin za nerohdoného stavu.

Kaplan jediným gólem zápasu rozhoduje

Ani po změně stran se žádné zvýšené ofenzivní manévry nekonaly, vzruch a zápletku do utkání ale přinesla 55. minuta. V ní se totiž do míče krásně opřel hostující Kaplan a překonal brankáře Jíru. 0:1. Domácí už pokračovali bez zraněného obránce Chaloupky, který hlásil problémy s kolenem a museli vrhnout síly do útoku. V největší šanci na vyrovnání se objevil Šíma, který však Shimana ani nadvakrát nedokázal překonat. V nervózním závěru pak hostující Dynamo dokázalo ubránit svůj náskok a slaví tak cennou výhru ze hřiště soupeře. Benátky B tak ani podruhé v řadě nedokázaly vstřelit branku.



Ohlasy k zápasu


SK Benátky nad Jizerou B
Jan Buryán - trenér: Bylo to podobné utkání jako minulý týden ve Velkém Borku. S tím rozdílem, že dnes jsme inkasovali branku, minulý týden jsme uhráli remízu. Opět jsme měli daleko větší držení míče na svých kopačkách, avšak finální část a koncovka byla velmi špatná. Hrajeme pouze po vápno, dále se nedostaneme. První poločas jsme prospali, zkazili jsme velké množství přihrávek. Ve druhé půli bylo znát z naší strany větší úsilí, ale bylo to takové křečovité. Z obou stran jsme měli několik centrů, ty ale byly špatné, protože nenašly adresáta.

TJ Dynamo Nelahozeves
Daniel Kaplan - trenér: Vůbec poprvé na jaře jsme zvítězili na soupeřově hřišti. Jsem rád, že se nám to podařilo. Kluci si tři body, zejména za tréninky, zaslouží. Víme, že proti nám stál běhavý tým. Utkání nás stalo hodně sil, protože jsme neměli příliš mnoho hráčů na střídání. Jak jsem říkal, za vítězství jsem rád. Bránili jsme se, avšak domácí si příliš šancí nevypracovali.



Sestavy


SK Benátky nad Jizerou B
L. Jíra [-] - M. Machka [-] , F. Pařízek [-] , Š. Krýda [-] , O. Šimek [-] , M. Langšádl [-] , O. Šíma [-] , P. Zeman [-] , D. Chaloupka [-] (51. M. Kredba [-] ) , M. Bonomo [-] (46. T. Musil [-] ) , J. Kohl [-]

TJ Dynamo Nelahozeves
I. Shiman [-] - J. Emmer [-] , P. Vágner [-] - L. Simon [-] , M. Bednařík [-] , J. Holý [-] , Z. Kratochvíl [-] - M. Pekárek [-] (90. D. Kaplan [-] ) , D. Kaplan [-] (67. O. Došek [-] ) - S. Fomin [-] (39. P. Kobera [-] ) , J. Jindřich [-]

ŽK: 36. M. Langšádl , 57. J. Kohl , 70. Š. Krýda , 90. L. Jíra - 36. D. Kaplan , 62. M. Bednařík , 90. P. Kobera .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Žaba Jiří - BALÍK Martin, BUDIL Daniel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.