Městec splnil proti Přerovu roli favorita


Branky


14. J. Blažek , 21. L. Kubelka (p.) , 51. L. Kubelka , 75. M. Velenský
0

"Městec je druhým hlavním adeptem na postup a na podzim proti nám předvedl nejlepší fotbal ze všech soupeřů. Věřím, že bude v nastaveném trendu pokračovat a jeho hráči získají tři body." Takto prorokoval vývoj zápasu ve čtvrtečním Expert Tipu kovanický trenér Lukáš Kout a vůbec se nemýlil. Na jeho slova došlo, domácí hráči své soky přejeli jasným výsledkem 4:0.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Skóre otevřel krásný přímý kop

V úvodních minutách utkání nesledovala příchozí stovka diváků příliš pohledný fotbal. Domácí favorité se lehce trápili a několik minut jim trvalo, než se dostali do tempa a sehráli se. Brzy však na nich bylo vidět sebevědomí a touha splnit povinnost, když si s postupem času začali vypracovávat stále více šancí.
Tato ofenzivní snaha se zúročila již ve čtrnácté minutě, kdy se k exekuci přímého kopu postavil stoper Jaroslav Blažek a poslal míč výstavní střelou za záda brankáře Petra Prokeše. Druhá branka padla prozměnu z kopu pokutového. Jejím autorem byl díky jisté střele útočník Lukáš Kubelka.
Do konce poločasu dokazovali domácí jasnou převahu a nakopávajícího soupeře téměř k ničemu nepustili, nicméně třetí branku nepřidali. 

Na Kubelkův druhý zásah navázal Velenský

Do druhého poločasu opět vstoupili aktivněji hráči Městce Králové, jehož hlavní osa fungovala parádně. Blažek předváděl na stoperu jistý výkon, před ním odváděl "černou práci" a zároveň dirigoval hru Ondřej Černovský a Roman Kafka s Miroslavem Velenským vytrvale prověřovali soupeřovu obranu i gólmana. Třetí gól přišel jen šest minut od konce poločasové přestávky a jeho autorem byl opět Lukáš Kubelka, který dostal míč na hranici velkého vápna a následně zamířil přesně k tyči.
Nejhezčím zásahem zápasu uzavřel skóre čtvrt hodiny před závěrečným hvizdem Miroslav Velenský. Dostal se k odraženému míči a následně umístěnou střelou obstřelil vše, co mu stálo v cestě. Zápas se odehrál za jasné převahy domácích, kteří s přehledem zvítězili. Ze všeho nejvíce je ohrožovaly centry ze stran, ale Pavel Hampl je s jistotou stahoval a udržel čisté konto.



Ohlasy k zápasu


Městec Králové
Milan Švábenský: Zápas nám okomentoval domácí trenér: "Splnili jsme povinnost a gólů jsme mohli dát dvakrát tolik. Začátek nám moc nevyšel, kluci byli nervózní, ale to se u prvních zápasů po dlouhé zimní pauze může stát. Brzy jsme si vypracovali převahu a zcela zaslouženě zvítězili. Soupeř spíše nakopával a hrozil jen z centrů."




Sestavy


Městec Králové
P. Hampl [-] - J. Blažek [-] , P. Novotný [-] , M. Hradečný [-] , R. Tyl [-] (58. O. Janouch [-] ) - R. Kafka [-] , M. Tůma [-] , O. Černovský [-] , M. Jizba [-] (77. T. Novák [-] ) - M. Velenský [-] (82. M. Křovina [-] ) , L. Kubelka [-]

Sokol Přerov n. Labem
P. Prokeš [-] - M. Forejt [-] , J. Cílek [-] , L. Bokšay [-] (60. M. Vlček [-] ) , F. Skuhravý [-] - R. Veselý [-] , T. Vodička [-] , J. Kolenský [-] , A. Neuhausel [-] - J. Adamec [-] , M. Šenkýř [-] (82. T. Galbavý [-] )

ŽK: 42. M. Jizba , 72. P. Novotný - 53. M. Šenkýř , 78. J. Adamec , 89. F. Skuhravý .
Hráči zápasu: M. Velenský , J. Blažek , O. Černovský .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Havlas Petr - HRADEČNÁ Dana (N), NEUHAUSEL Zdeněk (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.