0:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.04.2017 16:30

16.kolo, Středočeský | Nymburk | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Bezbrankovou remízu v Rožďalovicích provázely nervózní momenty


Branky


0

"Myslím, že půjde o vyrovnané utkání, ale přikloním se k domácím, kteří využijí podpory fanoušků," prorokoval ve čtvrtečním ExpertTipu městecký útočník Miroslav Velenský. Většina fanoušků mu dala s vítězsvím domácích zapravdu, nakonec však utkání dopadlo právě remízou.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hostům chyběl útočník Bouška

Na utkání dorazily početné fanouškovské základny obou týmů. Všejany vypravily autobus, a tak se na rožďalovickém hřišti nakonec sešlo 135 diváků. Kdo však autobusem nepřicestoval byl hostující střelec Bouška, který si na poslední chvíli zablokoval záda. Na hřišti jej musel nahradit Martin Šváb.
Hosté opět vsadili na svou sílu v obraně a záloze. Zde působili velmi jistě, dokázali podržet míč a zakombinovat. V útoku se již tolik nedařilo, ačkoliv se Šváb aktivně pokoušel o náběhy. Domácí, zvyklí na své velké hřiště, zvládali hrát v rychlosti a po křídlech za podpory velkého množství hráčů rozjíždět útočné akce, po nichž se musel brankář Lukáš Miech opravdu činit. Stejně dobře dokázaly Rožďalovice hrozit i po klasických nakopnutých balónech. Naopak se jim narozdíl od soupeře nedařilo tvořit mezihru a podržet míč v záloze.
Stejně jako si Miech poradil se všemi zakončeními domácích, čisté konto udržel i Jiří Kumstýř, který měl práci jen s několika brejky. Do kabin se tak šlo za stavu 0:0.

V utkání nechyběla penalta ani červená karta

Ve druhém poločase se hrálo poměrně vyrovnaně a bojovně. Útočníci obou mužstev byli odhodláni vystřelit svému týmu tři body, gólmani jim však nedávali příliš šancí. Lukáš Miech byl nadále velmi zaměstnaným mužem, často musel zasahovat proti střelám i boxovat ven z vápna centry z rohových kopů. Minimálně za hosty byl jistě hráčem zápasu.
Velká šance přišla v osmdesáté minutě. Hostující Martin Šváb se hnal sám na gólmana. Byl však příliš nerozhodný, zakončení prováhal a během následné kličky gólmanovi se již obrana vrátila, a tak Šváb nakonec ani nevystřelil. O pět minut později získaly Všejany další šanci z poměrně přísně nařízené penalty po brankářově faulu. Jiří Kumstýř však svou chybu vzápětí napravil, když Hanušovu penaltu vyrazil. V závěru zápasu získali výhodu naopak domácí, když dostal druhou žlutou kartu všejanský kapitán Tomáš Šáfr. Ten dostal ještě v první půli kartu za hru rukou, druhá přišla v 88. minutě po strčení Dominika Hory v přerušené hře.
Utkání skončilo spravedlivou remízou.



Ohlasy k zápasu



Sokol Všejany
Jan Truksa: Zápas okomentoval hostující trenér: "Stejně jako proti Seleticím jsme skvěle zahráli v obraně i záloze. Soupeři se právě mezihra tolik nedařila, ale měl více šancí a musel nás podržet brankář. My jsme zase mohli dát penaltu, remíza je spravedlivá. Kluky musím pochválit, hráli bojovně a s nasazením. Co mě překvapilo byly nadávky domácích sudímu Karlíkovi za jeho rozhodnutí v některých sporných momentech - a jeho tolerování těchto výlevů."



Sestavy


FC Trnavan Rožďalovice
J. Kumstýř [-] - D. Mašek [-] , L. Dont [-] , L. Moravec [-] , J. Najmon [-] , M. Najmon [-] (78. J. Vlček [-] ) , J. Valeš [-] , F. Veselý [-] (58. M. Jantač [-] ) , D. Hora [-] , J. Veselý [-] , R. Černý [-]

Sokol Všejany
L. Miech [-] - M. Šváb [-] , D. Říha [-] , T. Šáfr [-] , M. Hanuš [-] , P. Novák [-] , A. Michl [-] (46. J. Vašák [-] ) , J. Náhlovský [-] , D. Hejduk [-] (75. R. Šáfr [-] ) , M. Sutter [-] , M. Kubín [-]

ŽK: 45. J. Najmon , 60. J. Valeš , 84. J. Kumstýř , 88. D. Hora - 37. T. Šáfr . ČK: 88. T. Šáfr .
Hráči zápasu: L. Miech .
Počet diváků: 135. Rozhodčí: Karlík Milan - SUCHOMEL Jiří (N), ŠÁFR František (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.