2:1
(1:0)
80. P. Kukla
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.04.2017 16:30

16.kolo, Středočeský | Nymburk | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kovanická branka přišla pozdě, tři body zůstaly v Seleticích


Branky


0

"Tento zápas může dopadnout asi jakkoliv, přikláním se k remíze, nebo utkání skončí rozdílem jednoho gólu," prohlásil ve čtvrtečním ExpertTipu Miroslav Velenský, útočník Městce Králové. Rozdílem jednoho gólu utkání opravdu skončilo a šťastnějším mužstvem byly Seletice.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácím se povedl úvod zápasu

Více než sto dvacet domácích diváků nemuselo čekat na první branku dlouho. Hosté z Kovanic vůbec nezachytili úvod zápasu, soupeře nestíhali a propadali v obraně. Netrvalo tak ani pět minut než přišel rohový kop a následný souboj, po němž zavěsil domácí útočník Jakub Čepek. Seletice i po gólu svého soupeře ještě chvíli mačkaly, později se hosté dokázali ze sevření vymanit a lehce srovnat svůj herní projev se soupeřovým. Od dvacáté minuty již hra působila téměř vyrovnaně. Obě mužstva se aktivně snažila vstřelit branku, a tak se diváci mohli dobře bavit mnoha tvrdými souboji, ale i pohlednými kombinacemi či průniky. Do konce poločasu však již Jakub Krátký znovu neinkasoval a Jan Sobota nadále držel čisté konto. Do kabin se tak šlo za stavu 1:0 s tím, že ve druhé půli se může stát cokoliv a souboj o body je zcela otevřený.

Kukla opět jako klíčový hráč

Do druhého poločasu vstoupili naopak aktivněji hosté a na chvíli zatlačili Seletice na vlastní polovinu. Ihned po přestávce mohl být stav srovnaný, ale brankář Sobota parádním reflexem soupeřovu hlavičku vytáhl. Hosté ještě chvíli Sobotovu bránu neúspěšně dobývali, následně nedokázali vysokou aktivitu udržet a herní projev se opět srovnal. 
Druhá branka utkání přišla až v 75. minutě a jejím autorem byl opět Jakub Čepek. Tentokrát se prosadil po přesném centru do vápna. Ani po druhém obdrženém gólu hosté nic nevzdali, naopak vše vsadili na jednu kartu. Jejich klíčová hráč, univerzál Petr Kukla, se vysunul ze stopera na hrotového útočníka, na němž působí přinejmenším stejně kvalitně. A vskutku, netrvalo to ani pět minut a Jaromír Martínek na něj vyslal přesnou uličku, po níž Kukla obešel brankáře a skóroval.
Další branka však v utkání nepadla, a tak tři body zůstaly doma.



Ohlasy k zápasu



FK Kovanice
Lukáš Kout: Utkání nám okomentoval kovanický trenér: "Začali jsme špatně, soupeř nás zmáčkl a skóroval. Jinak bylo utkání velmi vyrovnané a bojovné, šance byly na obou stranách. my jsme bohužel neproměnili velkou šanci z úvodu druhé půle."



Sestavy


Seletice
J. Sobota [-] - M. Brtek [-] , L. Kulhánek [-] , M. Najman [-] , J. Farkaš [-] (85. M. Dudla [-] ) - O. Kraus [-] , V. Klepač [-] , D. Vrchota [-] , V. Němec [-] - J. Čepek [-] , Š. Verner [-] -

FK Kovanice
J. Krátký [-] - J. Martínek [-] , Z. Gajdoš [-] , P. Kukla [-] , A. Hobort [-] , J. Černý [-] , M. Krejčík [-] (65. P. Kopecký [-] ) , R. Bulíř [-] (85. M. Kuchař [-] ) , T. Mataj [-] , P. Suchý [-] , T. Černý [-]

Hráči zápasu: J. Čepek .
Počet diváků: 123. Rozhodčí: Tovara Milan - ČAPEK Jiří (N), KOMÁREK Martin (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.