0:6
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.04.2017 17:00

17.kolo, Středočeský | Nymburk | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rožďalovickou demolici Přerova vedl Dominik Hora


Branky


3. D. Hora , 55. D. Hora , 58. M. Jantač , 77. J. Žoha , 81. D. Hora , 86. D. Mašek
0

Přerovu nad Labem se tuto sezónu příliš nedaří a nejspíše ani jeho největší příznivci jej před soubojem s Rožďalovicemi neviděli jako favorita. Přesto je nejspíše výše skóre přecijen překvapující úplně pro všechny.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První gól přišel brzy

Na utkání dorazilo sedmdesát diváků. Ty domácí, tvořící většinu přítomných, hned v úvodu zápasu zchladil Dominik Hora. Jejich očekávání na dobrý výsledek Přerova snížil již ve třetí minutě, když se pustil do sóla z vlastní poloviny, udržel všechny obránce za zády a tváří v tvář domácímu Petru Prokešovi pohodlně skóroval.
Po vstřelené brance Rožďalovice svého soupeře nadále tlačily. Míč se pohyboval především mezi jejich hráči a ti si dovedli také vytvořit množství šancí. V těch sice nebyli efektivní a ještě v prvním poločase druhý gól nevstřelili, přesto známé fotbalové pořekadlo "nedáš - dostaneš" neplatilo. Hosté si totiž mohli opřít o kvalitní výkon celého týmu a tedy i obrany řízené kapitánem mužstva, stoperem Tomášem Pavlem. Všechny domácí střely také bezpečně zlikvidoval jistými zákroky gólman Kumstýř. Do kabin se tak šlo za stavu 0:1.

Ve druhé půli se s góly roztrhl pytel

Ve druhé půli hosté pokračovali v předvádění pohledné hry, jíž soupeře jednoznačně převyšovali. Oproti první půli se Rožďalovice navíc prezentovaly ještě aktivnějším a účelnějším pohyb a přesnější, rychlou kombinací. Netrvalo tak ani deset minut od konce přestávky než hosté své vedení navýšili. Opět se o to postaral Dominik Hora, tentokrát tak trochu se štěstím. Brankář Petr Prokeš odkopával míč a nechtěně trefil záda svého spoluhráče. Od stoperových zad se míč přes brankáře odrazil a Hora již balón doklepával do prázdné brány.
Za pouhé tři minuty se trefil střídající Michal Jantač, který nahradil Richarda Černého již v první půli. Čtvrtou branku zápasu vstřelil taktéž střídající Jan Žoha. Prosadili se tak oba hráči, jež měly Rožďalovice k dispozici na střídání. Hosté svůj tlak nepolevovali a v poslední desetiminutovce přidali ještě dva góly. Dominik Hora dokončil svůj hattrick a v samém závěru se blýskl krásnou sólovou brankou David Mašek. Od půlky hřiště běžel sám na gólmana, kterého následně výborně přeloboval.
Rožďalovice tak v Přerově vyhrály 6:0 a nadále ukazují svou sílu.



Ohlasy k zápasu



FC Trnavan Rožďalovice
Tomáš Hojsák: Jsme nadmíru spokojení.Po ztrátě tentokrát vezeme domů tři body a předvedli jsme dobrý výkon. Hlavně ve druhé půli, v níž jsme se prezentovali lepší kombinací a lepším pohybem než v té první. Nejvíce musím pochválit samozřejmě Horu, ale také Tomáše Pavla a Jirku Kumstýře.



Sestavy


Sokol Přerov n. Labem
P. Prokeš [-] - J. Melichar [-] , J. Cílek [-] , J. Kadeřávek [-] , F. Skuhravý [-] - R. Veselý [-] , L. Palas [-] (25. T. Vodička [-] ) , A. Neuhausel [-] , J. Kolenský [-] (80. T. Galbavý [-] ) - L. Bokšay [-] (76. M. Forejt [-] ) , J. Adamec [-] (30. M. Šenkýř [-] ) -

FC Trnavan Rožďalovice
J. Kumstýř [-] - D. Hora [-] , D. Mašek [-] , P. Mažári [-] , J. Najmon [-] (75. J. Žoha [-] ) , L. Moravec [-] , J. Valeš [-] (32. M. Jantač [-] ) , R. Černý [-] , T. Pavel [-] , L. Dont [-] , M. Najmon [-]

ŽK: 42. A. Neuhausel - 32. R. Černý , 38. D. Mašek , 39. D. Hora , 39. J. Najmon .
Hráči zápasu: D. Hora , T. Pavel .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: Lerch Jaroslav - NEUHAUSEL Zdeněk (N), SUCHOMEL Jiří (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.