2:0
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.04.2017 17:00

18.kolo, Středočeský | Nymburk | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rožďalovice uštědřily Kovanicím lekci z efektivity


Branky


19. D. Hora , 28. F. Veselý
0

Rožďalovice potvrdily roli favorita a proti Kovanicím zvítězily, přestože jejich herní projev nebyl tentokrát zrovna nejlepší.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Skóre otevřel kanonýr Hora

Rožďalovice nastoupily před padesátkou domácích diváků k zápasu v roli jasného favorita. V ExpertTipu jim tuto roli přisoudil vlastní kapitán, nejlepší hráč 17. kola Tomáš Pavel, a zapravdu mu dali úplně všichni další u nás tipující fanoušci. V prních minutách zápasu to však vypadalo, jakoby se Rožďalovice projednou své role zalekly a nevěděly, co s ní. Hned ve třetí minutě kanonýr Petr Kukla sám na bránu a svůj únik k rožďalovickému štěstí. Naopak obrana hostí se stala pro domácí střelce takřka neprostupnou. 
Rožďalovice se do šancí takřka nedostávaly. Jejich minimální počet však nakonec využily skvěle. Do vedení poslal své mužstvo po rohovém kopu Dominik Hora, jediný hráč, který v minulém kole vstřelil hattrick. O necelých deset minut později již hostující obrana opravdu nezahrála dobře a po její trátě míče šli domácí do protiútoku, který korunoval úspěšným zakončením František Veselý. Hosté sice své šance měli a bylo jich nejpíše i více než na vedoucí straně, ale gólu se v první půli nedočkali.

Jiří Kumstýř udržel čisté konto

Do druhého poločasu překvapivě vystřídali jen domácí, kteří mohli být spokojenější. Již ve 49. minutě ale přišla změna i v jedenáctce Kovanic, když trenér Lukáš Kout sám vystřídal po zisku žluté karty Petra Kuklu. I po nástupu Lukáše Kouta hrály Kovanice nadále stejně - snažily se trpělivě a semknutě bránit a po zisku balónu vyrážet do rychlých protiútoků.
Míč drželi spíše domácí, ale nadále platilo, že jejich kombinace k vypracování větších šancí spíše nevedla. Naopak hostující střelci se ocitli ve dvou naprostých tutovkách - v těch však selhali, a tak udržel domácí Jiří Kumstýř čisté konto až do konce zápasu. Právě Kumstýř tak výrazně pomohl svému týmu k potvrzení role favorita a zisku tří důležitých bodů, které by mohly pátým Rožďalovicím pomoci v boji o závěrečné třetí či čtvrté místo, což v pátečním rozhovoru označil kapitán Tomáš Pavel za cíl do konce sezóny.



Ohlasy k zápasu



FK Kovanice
Lukáš Kout: I přes výsledek jsme se zápasem relativně spokojení, jelikož jsme nehráli vůbec špatně. Bránili jsme a vyráželi do protiútoků, přičemž jsme bohužel selhávali v koncovce. Soupeř tolik šancí neměl, ačkoli držel míč více než my. Rožďalovice zvládly lépe než my právě finální fázi, a to jim zápas vyhrálo.



Sestavy


FC Trnavan Rožďalovice
J. Kumstýř [-] - F. Veselý [-] (56. J. Vlček [-] ) , D. Hora [-] , D. Mašek [-] (84. J. Žoha [-] ) , P. Mažári [-] , J. Najmon [-] , J. Valeš [-] , R. Černý [-] (46. M. Jantač [-] ) , T. Pavel [-] , T. Havlík [-] , L. Dont [-]

FK Kovanice
J. Krátký [-] - R. Bulíř [-] (77. P. Krejčík [-] ) , A. Hobort [-] , P. Kukla [-] (49. L. Kout [-] ) , D. Poklop [-] , J. Černý [-] , P. Kopecký [-] , J. Jelínek [-] , T. Mataj [-] , P. Suchý [-] , T. Černý [-]

ŽK: 11. T. Havlík , 77. D. Mašek - 48. P. Kukla .
Hráči zápasu: D. Poklop .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: Salava Václav - SUCHOMEL Jiří (N), ZLÁMANÝ Jan (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.