2:2
(1:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.05.2017 17:00

23.kolo, Středočeský | Nymburk | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Všejany přišly v hektickém utkání o dvougólový náskok


Branky


0

Všejany se pokusily využít zaváhání Rožďalovic a navýšit svůj náskok na třetím místě v tabulce. Dlouho k tomu měly dobře nakročeno, na půdě Hrubého Jesníku vedly o dvě branky. Domácí však v tvrdém zápase dokázaly vyrovnat a získat bod za remízu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Naději domácím vrátila až penalta

K utkání proti favorizovaným hostům dorazilo v Hrubém Jeseníku i přes parné počasí osmdesát diváků. Ti v prvních deseti minutách zápasu sledovali nepříliš záživný fotbal, který se skládal z mnoha nepřesností, ale žádných gólových šancí. S postupem času se však podařilo aktivnějším hostům převzít iniciativu a několikrát ohrozit gólmana Zahrádku. Všejany byly více na míči a často se snažily o průnikové přihrávky, ty však ve většině případů končily odmávaným a odpískaným ofsajdem.
Tomu se dokázal po půl hodině hry vyhnout David Hejduk, který získal míč na levé straně, sprintoval na soupeřovu polovinu a již měl namířeno do vápna, když jej náhle stáhnul k zemi jeden z protihráčů. Kopal se tak přímý kop z poměrně velkého úhlu, ale malé vzdálenosti. Přesně takovéto situace jsou Hejdukovou doménou, a tak si míč technicky vybavený hráč postavil na místo faulu a razantní střelu po zemi poslal kolem zdi k tyči. Brankář Zahrádka vůbec nestihl zareagovat. 
Následně přišly v rychlém časovém sledu další dva všejanské ofsajdy a samostatný únik Jiřího Náhlovského (dle chybného zápisu Šaržíka), který vzal celou akci na sebe, udělal na půlce kličku, obhodil si topera a zakončil podél vyběhnutého Zahrádky. Všejany se tak dostaly do pohodlného vedení a zdálo se, že již mají utkání takřka vyhrané.
Na konci poločasu si však hosté celou situaci zkomplikovali, když inkasovali kontaktní gól z penalty. Předstoper podběhl dlouhý nákop domácích, a tak musel bek zatáhnout za záchrannou brzdu. Nařízený pokutový kop proměnil Roman Procházka o tyč. Do kabin se tak šlo za stavu 1:2.

Hrálo se velmi tvrdě

Ve druhém poločase pokračoval špatný trend ze závěru první půle. Sudí Jan Šafránek nepískal téměř žádné fauly, a tak se především domácí, kteří chtěli za každou cenu vyrovnat, dopouštěli bez trestů zákroků značně za hranou. Hosté jim je později začali, taktéž beztrestně, oplácet. Všejany, technicky lepší tým, samozřejmě chtěly svému soupeři opět odskočit o dva góly, ale měly k tomu daleko. Míč totiž v úvodu druhé půle držel spíše Jeseník, který pronikal do otevřené obrany. Brzy se Hrubému Jeseníku dokonce povedlo vyrovnat, když dva jeho hráči zcela nechráněně nabíhali na centr na bližší tyč. Ten nakonec jeden z nabíhajících, Tomáš Vyskočil, prodloužil ve snadný gól. 
Utkání bylo hektické, hrálo se nahoru a dolů, ovšem hodně přerušovaně. Rozhodčí musel stejně jako v první půli navíc nařídit dvě přestávky na občerstvení. V závěru utkání, které bylo vyrovnané jak herním projevem mužstev, tak i stavem skóre, měly větší chuť hosté. Ti chtěli vyhrát, nevytvářeli si však velký tlak. Až v posledních pěti minutách si vypracovali větší počet šancí, když musel brankář vyrážet na rohové kopy nejdříve střelu Hanuše po krásné narážečce a poté i dobrý Hejdukův přímák či tečovanou ránu.
Utkání tak nakonec skončilo remízou, za níž mohla být obě mužstva ráda.



Ohlasy k zápasu



Sokol Všejany
Jan Truksa: Za remízu můžeme být rádi, a to především díky ztrátám Rožďalovic a Semic. Obě mužstva dnes měla k vítězství stejně blízko, dělba bodů je zasloužená. Zápas byl hektický, nepěkný... Příliš mu neprospělo teplo ani způsob, jakým byl odřízen. Pochválit musím hlavně Náhlovského, který hrál se svým obvyklým klidem a řídil naši hru.



Sestavy


Hrubý Jeseník
P. Zahrádka [-] - V. Pivec [-] , T. Hurych [-] , R. Hurych [-] (73. M. Rys [-] ) , L. Krejčík [-] - T. Vyskočil [-] , J. Riesz [-] , D. Pulda [-] , P. Kozák [-] - M. Ott [-] , R. Procházka [-] -

Sokol Všejany
L. Miech [-] - D. Říha [-] , D. Hejduk [-] , D. Král [-] , M. Hanuš [-] , P. Novák [-] , J. Říha [-] , J. Náhlovský [-] , M. Šváb [-] , D. Šaržík [-] (46. P. Bouška [-] ) , M. Kubín [-]

ŽK: 36. J. Riesz , 60. M. Ott , 85. L. Krejčík - 83. J. Náhlovský , 83. D. Říha , 90. L. Miech .
Hráči zápasu: J. Náhlovský .
Počet diváků: 75. Rozhodčí: Šafránek Jan - MILLER Václav (N), ŠÁFR František (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.