0:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.04.2015 16:00

20.kolo, Moravskoslezský | 1.A třída sk. B, 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Derby vítěze nepoznalo


Branky


0

Šlágr víkendového kola I. A třídy, sk. B, mezi domácím Frenštátem pod Radhoštěm a hosty z Veřovic vítěze nenašel. Diváci, kterých pod Radhošť zavítalo na čtyři stovky, se totiž branky nedočkali. Velké derby těchto týmů tak skončilo nerozhodně. Hosté z Veřovic tak svému soupeři podzimní porážku neoplatili.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Do velkého derby mezi týmy Frenštátu pod Radhoštěm a Veřovice vstoupil aktivněji hostující tým, ale Satkovi rána z voleje nesedla a zanedlouho zasáhl proti Hankovi pozorný strážce domácí svatyně Pešák, který poté zlikvidoval i ránu Černocha. Domácí zahrozili až po dvaceti minutách, když přímý kop Čuporta skončil mimo dosah domácí branky. V závěru první půle byl blízko vedoucí brance hostující Švolba, ale jeho dorážka po rohovém kopu mířila jen těsně mimo tyčku domácí branky. Po změně stran se k ohrožení branky dostávaly oba celky, ale vyloženou šanci si nedokázal vypracovat ani jeden z týmů a tak se oba protivníci rozešli smírně.



Ohlasy k zápasu


SK Beskyd Frenštát pod Radhoštěm
Rek Radúz - trenér SK Beskyd: V derby jsme chtěli rozhodně vyhrát, ale když se podívám na průběh zápasu, tak jsem rád za remízu. Nechtěli jsme dostat hloupý gól, který jsme dostali třeba s Čeladnou, takže bylo vidět, že jsme byli na začátku trošku ustrašeni. V průběhu druhé půle už jsme se ale zlepšili a v závěru jsme měli možná více šancí.

AFC Veřovice
Ladislav Štěpán - trenér AFC Veřovice: Bylo to bojovné utkání s výbornou diváckou kulisou. Za celý zápas jsme měli více šancí, ale bohužel ani ve čtvrtém jarním utkání jsme nedali branku. Uhrát bod u vedoucího týmu tabulky je dobré.



Sestavy


SK Beskyd Frenštát pod Radhoštěm
V. Pešák [-] - R. Kaša [-] , J. Štika [-] , M. Uličný [-] - T. Čuport [-] (46. M. Matúš [-] ) , M. Pazderka [-] (46. D. Polášek [-] ) , R. Špaček [-] , A. Plachký [-] , A. Marek [-] (81. R. Bartoš [-] ) - P. Klimpar [-] , R. Škrla [-]

AFC Veřovice
J. Sypták [-] - P. Švolba [-] , M. Černoch [-] , M. Adamec [-] , M. Matúš [-] - J. Bartoň [-] , O. Matúš [-] , R. Košelík [-] , M. Satek [-] , J. Valošek [-] (90. D. Hrivňák [-] ) - M. Hanko [-]

Hráči zápasu: V. Pešák - M. Černoch .
Místo: Frenštát pod Radhoštěm. Počet diváků: 400.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.