2:1
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

25.04.2015 16:00

21.kolo, Moravskoslezský | 1.A třída sk. B, 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Čeladná v důležitém utkání porazila Bystřici


Branky


0

V sobotu hráči Čeladné zaznamenali důležitou výhru 2:1 na domácí půdě proti týmu TJ Bystřice. Kdy vítězství domácí vystřelil v 55. minutě nejlepší domácí hráč Martin Váňa a zajistil domácí hráčům důležitou a cennou výhru.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácím fotbalistům vyšel náramně začátek utkání, když v 1. minutě se dostávají k autovému vhazování a z přihrávky Padych určuje skóre utkání - 1:0! Ve 3. minutě Čeladenský Váňa  technickou střelou ze standartky vyslal střelu a jeho pokus zastavilo břevno! O tři minuty později tentýž hráč nastřeluje tyč Kreželokovy svatyně. Poté domácí hráči v poli polevují a až na šance Šimáka, který míří nad břevno. Zápas se odehrává ve středu hřiště. Bystřičtí se dostávají do hry na konci poločasu. Hosté zahrávají ve 44. minutě standartní situaci, brankář Juras si staví zeď a při střeleckém pokusu je nastřelena ruka Čeladenského hráče a rozhodčí nařizuje pokutový kop, který proměňuje Opluštil, když nedává gólmanovi šanci.

Do druhého poločasu domácí od začátku jdou po vítězství a první šance přichází ve 47. minutě z kopáčky Šimáka, kdy se dostává před brankáře, ale ten jeho střelu chytá. Hosté faulují před pokutovým územím ve 49. minutě si míč staví Váňa a posílá centr na Valigůra, který střílí hlavou pouze nad břevno. Změna skóre přichází v 55. minutě, kdy Váňa dostává míč do běhu a technickou střelou překonává gólmana hostů - 2:1! Domácí jsou po celé utkání lepší a dostávají se častěji před bránu hostů. Čeladenští v 79. minutě zahrávají rohový kop, kdy dorážku Padycha Bystřický Klár vykopává z brankové čáry. Zbytek zápasu se odehrává pod držením míče Čeladné, která si připisuje po utkání důležité tři body.



Ohlasy k zápasu


SK Beskyd Čeladná
Martin Valigůra - kapitán domácího týmu: „Tohle vítězství bylo strašně důležité, hráli jsme o šest bodů. Kluci bojovali celý zápas, nevypustili jediný souboj, ale kdybychom proměňovali šance, nemáme problémy se záchranou.“




Sestavy


SK Beskyd Čeladná
O. Juras [-] - L. Machanec [-] , M. Pliska [-] , M. Valigůra [-] , J. Drevňák [-] - D. Urbančík [-] , M. Bláha [-] , M. Badura [-] (55. J. Trubáč [-] ) , M. Váňa [-] - J. Padych [-] , M. Šimák [-] (89. D. Parma [-] )

TJ Bystřice
O. Kreželok [-] - F. Buryan [-] , M. Samek [-] , P. Sikora [-] ( E. Szmek [-] ) , D. Kantor [-] - V. Klár [-] , J. Rusz [-] , L. Teofil [-] , M. Sniegoň [-] - J. Opluštil [-] , J. Čmiel [-]

Hráči zápasu: M. Váňa - J. Opluštil .
Místo: Čeladná. Počet diváků: 80.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.