0:6
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

25.04.2015 16:00

21.kolo, Moravskoslezský | 1.A třída sk. B, 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vratimov doma dostal od Albrechtic kanára


Branky


32. J. Kociolek , 48. D. Dorozlo , 73. D. Dorozlo , 77. D. Dorozlo , 82. J. Goj , 89. J. Goj
0

V sobotu v rámci 21. kola se ve Vratimově představil tým Albrechtic, který chtěl napravit domácí zbytečnou porážku s týmem Sedliště, a domácí zase chtěli odčinit prohru z Bystřice. Tudíž přítomné diváky čekalo zajímavé utkání. Což se naplnilo, jelikož to bylo hodně zajímavé utkání ze strany hostů, kteří svého soupeře nešetřili a doma mu nadělili takzvaného kanára a domů si vezli tři body za vysoké vítězství 6:0, které režíroval hlavně albrechtický David Dorozlo, který své sobotní narozeniny oslavil vysokým vítězstvím a třemi góly v domácí sítí.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí do utkání nastoupili s několika vynucenými změnami v sestavě. Do třicáté minuty se domácí ještě drželi a hosté svého soupeře přehrávali, ale utkání do té doby bylo bez změny skóre. Ve 32. minutě však už se hosté zaslouženě radovali, když přesným centrem Široký našel za obranou naběhnutého Jakuba Kociolka, a ten na dvakrát dostal míč do sítě - 0:1. Po této úvodní brance již vzali hosté utkání úplně pod svou kontrolu, přehrávali domácí ve středu hřiště a tak byli jasně lepší. Domácí mohli ale i tak srovnat ve 38. minutě, když zakombinovali, ale míč nedostali do branky, jelikož domácí Pařenica mířil nepřesně. Ve 42. minutě měli hosté velkou možnost, když po rohu nastřelili břevno domácí branky. První poločas tak skončil zaslouženým vedením Albrechtice 0:1.

Druhý poločas byl pro domácí pohromou. Již v poločase musel nuceně střídat útočník Stanislav Tříska, kterého nahradil mladý David Pešek. No a k tomu hned ze startu druhého poločasu ve 48. minutě se trefil z přímého kopu do sítě domácích oslavenec sobotních narozenin David Dorozlo a bylo to 0:2. Od šedesáté minuty hráli domácí v deseti hráčích bez zraněného Pařenici, a jelikož již neměli nikoho na střídání tak měli hosté výhodu přesilovky a plus v závěrečných minutách excelovali. Další branka přišla v 73. minutě, kterou vstřelil opět z přímého kopu výborně hrající záložník Albrechtic David Dorozlo - 0:3. No a v 77. minutě oslavenec sobotních narozenin David Dorozlo završil hattrick v utkání, když z póza šestnáctky trefil přesně na vzdálenější tyčku - 0:4.  Pátou branku Albrechtic vstřelil po samostatné akci krásným způsobem Jaroslav Goj - 0:5.  V 89. minutě přišel další gól v utkání, když se po druhé v utkání prosadil po centru Izaiáše útočník Jaroslav Goj a uštědřili domácím pořádný debakl 0:6. Albrechtice tak oplatili podzimní porážku na domácí půdě 2:6 Vratimovu se vším všudy a napravily tak domácí zbytečnou ztrátu s týmem Sedliště. To Vratimovští hráči porážku z Bystřice neodčinili a doma vysoko prohráli.



Sestavy


FC Vratimov
L. Svatoš [-] - O. Klejnot [-] , R. Pešek [-] , P. Skoupý [-] , R. Trojan [-] - L. Brezula [-] , J. Pohludka [-] , R. Drozd [-] , R. Pařenica [-] , M. Zsigrai [-] (65. D. Kubala [-] ) - S. Tříska [-] (46. D. Pešek [-] )

FK Baník Albrechtice
K. Směták [-] - M. Korzeniowski [-] , A. Věčorek [-] , J. Kroužek [-] , O. Čoček [-] - D. Žyla [-] (76. T. Izaiáš [-] ) , D. Dorozlo [-] , M. Široký [-] , J. Kociolek [-] - J. Goj [-] , J. Kociolek [-] (78. R. Smiga [-] )

ŽK: 31. R. Pešek , 74. R. Drozd - 34. O. Čoček .
Hráči zápasu: P. Skoupý - D. Dorozlo .
Místo: Vratimov. Počet diváků: 120.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.