Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.05.2015 17:00

25.kolo, Moravskoslezský | 1.A třída sk. B, 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Čeladná doma porazila Stonavu


Branky


0

Čeladenští fotbalisté doma vyprovodili fotbalisty Stonavy pěti góly a připsali si tři body za vítězství 5:1. Tři góly zaznamenal domácí útočník Jakub Padych.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Čeladenští fotbalisté od začátku utkání určovali tempo hry. První kontakt s míčem Drevňáka v 3. minutě, který posílá Padycha sám na bránu a gólman nestačil zareagovat a posílá Čeladnou do vedení - 1:0. Hosté zaskočeni rychlým gólem se nestačili vzpamatovat a druhý úder zasadil domácí Váňa v 7. minutě, když přebírá míč od Padycha a prochází obranou. Jeho přesná střela zvyšuje vedení na - 2:0. Čeladenští napadali hostující celek ze Stonavy již s kontaktem míče a odměnou byl další zásah Padycha v 10. minutě, když Řehák po získání míče posílá jmenovaného samotného na bránu a ten nedává Tvardíkovi šanci - 3:0. Takový začátek nečekali ani samotní hráči. Hostující celek se dostává poprvé před Jurasovu bránu ve 12. minutě. Stonavský Juroszek posílá dalekonosnou střelu, která končí za zády brankáře - 3:1. Během patnácti minut museli být diváci spokojeni, viděli totiž hned čtyři branky. Do poločasu domácí fotbalisté ještě párkrát zahrozili, ale do šaten se šlo za stejného stavu.

 

Do druhého poločasu Stonavští fotbalisté udělali změnu a na jejich hře to šlo poznat. Hráli aktivněji, a kdyby Frait proměnil svou velkou šanci, když se ocitl sám před gólmanem, mohli být Stonavští ještě ve hře. Čeladenští hrají pozorně a zachytávají míče již v zárodku. Svou šanci zahazuje v 52. minutě Urbančík, když jeho pokus končí mimo tyče. Spolupráce v 61. minutě domácí dvojice Padych - Pliska, končí střelou do břevna. Domácí fotbalisté zvyšují své vedení v 68. minutě, když Padych prochází mezi obranou a nahrává Váňovi. Ten vedle tyče rozvlní síť počtvrté - 4:1. Stonava se dostává k šanci v 75. minutě, ale jejich pokus domácí brankář Juras vyráží na rohový kop. Domácí hráči drží míč na svých kopačkách. Hrají zodpovědně. Odměnou je jim v 90. minutě gól Padycha, který v tomto zápase svým třetím golem zaznamenává hattrick - 5:1. Čeladná tak doma v pohodě porazili díky výbornému úvodu utkání 5:1.



Sestavy


SK Beskyd Čeladná
O. Juras [-] - L. Machanec [-] , M. Pliska [-] , M. Badura [-] , J. Drevňák [-] - M. Váňa [-] , M. Bláha [-] , M. Šimák [-] , D. Urbančík [-] (79. D. Parma [-] ) - V. Řehák [-] (86. J. Štefek [-] ) , J. Padych [-]

SK Stonava
M. Tvardík [-] - A. Kluz [-] , K. Sochora [-] , M. Aniol [-] , O. Hančin [-] - M. Macko [-] , I. Kisel [-] , F. Juroszek [-] , T. Feber [-] - K. Hromada [-] (73. T. Zachata [-] ) , J. Frait [-] (62. M. Szwed [-] )

Hráči zápasu: V. Řehák .
Místo: Čeladná.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.