VIDEO: Vraňany uspěly po penaltách, lídr ztratil!


Branky


75. M. Raichl - 88. L. Falta
0

Na apríla Vraňany 1 přivítaly na svém plácku favorizovaný tým Vltavan Chvatěruby. Jak to dopadlo?

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vraňany vstupovaly do zápasu v dobré náladě a to se jim vyplatilo, stale se tlačily na soupeřovu polovinu a chvílemi si vytvářely pěkné šance.


Soupeř ale dlouho nezahálel a také se dostal před domácí bránu, ale tam byl vždy útok zastaven výbornou obranou nebo skvělými zakroky Mikše.
Do poločasu se nic zajímavého nestalo a do kabin se šlo za stavu 0:0.


Druhý poločas byl zajímavější ze strany domácího týmu, vytvářel si šance, ale žádný míč nedokázal procpat za záda hostujícího golmana. Až v 70. minutě po chybě obrany dokázal krasným lobem skórovat Raichl a dostal tak Vraňany do vedení 1:0.


Vraňany se po rozehrání snažily více bránit a nepustit hosty k bráně, Chvatěruby se ale tlačily dopředu a po několika únicích se jim podařilo dostat až k vápnu a po několika střelách míč za záda domácího brankaře dostaly. Gól padl v 80.minutě a i když se domácí sebevíc snažili, už nedokázali skórovat, a tak musel rozhodovat penaltový rozstřel.

Zápas skončil 2:1pp.

 

AUTOR: Josef Jaromiš

VIDEO



Sestavy


AFK Vraňany
J. Mikš [-] - V. Tomek [-] , M. Raichl [-] , M. Krejžík [-] (35. P. Šubrt [-] ) , J. Švejcar [-] , P. Ruszo [-] , J. Mikula [-] , J. Frič [-] , T. Hettner [-] , M. Rabinčák [-] , J. Vyšata [-]

Vltavan Chvatěruby
K. Gruncl [-] - L. Falta [-] , D. Mareček [-] , T. Svoboda [-] , D. Lemon [-] , F. Kroupa [-] , P. Rubeš [-] (64. M. Pretl [-] ) , F. Tomáš [-] , F. Janoušek [-] , M. Lemon [-] , J. Šabouk [-]

ŽK: 71. J. Frič , 87. J. Vyšata - 10. F. Kroupa .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: OBRAJTR Tomáš - , KAPALÍN Josef (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.