Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.05.2017 15:00

21.kolo, Plzeňský | Tachov | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Stráž zvrátila schylující se překvápko, v Sedlišti nezaváhala


0

Stráž jeden z nejslabších celků tabulky zpočátku výrazně podcenila a v první půli musela dvakrát smazávat jednobrankové manko. Jenže za stavu 2:1 pro Sedliště už se začala konečně zvedat a ještě v první půli zápas vyrovnala. Ve druhé dokonala obrat a nakonec podle očekávání zvítězila. Stačil jí k tomu výsledek 2:6. Stráž tak bere tři body a bude jen čekat na to, jak dopadnou o víkendu její největší rivalové. Sedliště bude čekat na nedělní zápas Záchlumí, po němž by mohlo klesnout na poslední příčku.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Fantastický úvod domácích naznačil senzaci, Stráži ale vyšel závěr

Stráž soupeře v první půli očividně podcenila. Hrála jen tak napůl a s výrazně nezajištěnou defenzivou. Sedlišti úvod naopak vyšel skvěle a začalo s eblýskat na překvapení. Už ve třetí minutě potrestal nedisciplinovanost Stráže Jaromír Petráška a domácí byli ve vedení. Mnoho diváků asi nejspíš očekávalo, že se Stráž začne po inkasování konenč snažit, ale dál předváděla matný, chybý výkon, kterým Sedliště příliš netrápila. Přesto se jí podařilo zhruba v šestnácté minutě po trefě Daniela Rubanta vyrovnat. Dál se ale hrálo vyrovnaně, i když Sedliště díky bojovnosti a aktivitě mělo mírně navrch. A ve třicáté minutě se díky tomu znovu dostalo zásahem Petra Fojtíčka do vedení a zdálo se, že se schyluje k senzaci. Jenže Stráž se zanedlouho konečně oklepala a začala mačkat. Sedliště se v posledních minutách jen bránilo, ale marně. Tak rychle se v herním konceptu přeorientovat nedokázalo. V jedenačtyřicáté minutě srovnal s domácími krok Michal Vašák a v pětačtyřicáté gólem do kabin poslal Stráž konečně do vedení František Veselý. Stráži se tedy vydařilo sice jen zhruba pět minut, ale i to jí stačilo na remízový stav. Před druhou půlí byla tak zase jasným favoritem.

Stráž už i vše ohlídala

Ve druhé půli už Stráž Sedliště jasně přehrávala a téměř nic mu nedovolila. Vše měla pod kontrolou, a když se zhruba po patnácti minutách trefil i Bohdan Borys, bylo v podstatě rozhodnuto. Sedliště pak defeinitivně odpadlo a Stráž během dalších pěti minut přidala ještě dva další góly. První se trefil Miloslav Jedlička a po něm Luboš Ondřich. Pak už ale hosté zvolnili a zbytek zápasu se už jen v poklidu dohrával. Stráž tak nakoenc i přes matný výkon z první půle nedopustila překvapení a výsledek si ohlídala. Nakonec zaslouženě zvítězila v poměru 6:2.



Ohlasy k zápasu


TJ Staré Sedliště
Petr Fojtíček: My jsme věděli, že náš soupeř mávelké kvality, ale body jsme i tak určitě chtěli. Podle toho to také ze začátku vypadalo. Hráli jsme dost defenzivně, ale byli jsme nedbezpeční dopředu, z čehož jsme dvakrát i vytěžili vedení. Hráli jsme skvěle, jenže pak nám utekl závěr první půle a pak už jsme se nedokázali tolik koncentrovat. Ve druhé půli už se s tím nedalo nic dělat. Dostali jsme tři rychlé góly a bylo rozhodnuto. Zápas to ale určitě nebyl špatný. My jsme ukázali, že něco umíme a soupeř zase potvrdil svou kvalitu a vyhrál.

TJ SOKOL Stráž
Sokol Stráž: Stráž se k utkání zatím ještě nestačila vyjádřit.



Sestavy


TJ Staré Sedliště
V. Pokorný [-] - O. Rožumberg [-] , J. Marek [-] , M. Patočka [-] , M. Pažountka [-] - F. Fatura [-] , V. Pešek [-] (64. J. Brabec [-] ) , L. Buben [-] , K. Duda [-] - P. Fojtíček [-] , J. Petráška [-] (76. J. Moravec [-] )

TJ SOKOL Stráž
J. Tajstra [-] - V. Svoboda [-] , B. Borys [-] , D. Rubant [-] , M. Novotný [-] - M. Vašák [-] (74. P. Svoboda [-] ) , L. Koubek [-] (64. M. Novotný [-] ) , F. Veselý [-] - L. Ondřich [-] (64. V. Borys [-] ) , M. Jedlička [-] - K. Pták [-] (75. M. Lapský [-] )

ŽK: 77. F. Veselý .
Počet diváků: 68. Rozhodčí: Majerčík Jaroslav - ZAVACKÝ Petr (N), TVRZICKÝ Zdeněk (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.