1:2p.
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.04.2017 15:00

17.kolo, Plzeňský | Tachov | III. třída , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Bor zaskočil Spartu, obral jí o bod


Branky


0

Již ve čtvrtečních tipech experta jsme upozorňovali na to, že by mohlo na borském hřišti dojít k nečekanému překvapení, a že by out-sider mohl papírového favorita značně potrápit. Tipovali jsme remízu 2:2 a od skutečnosti jsme nakonec nebyli daleko. Zápas totiž skutečně remízou skončil, akorát za stavu 1:1. Body se tedy opravdu dělily a favorizovaná Sparta rozhodla o své výhře až při penaltovém rozstřelu. Opět tedy trochu ztratila a na své pozici lídra už má pouze čtyřbodový náskok na dotírající Tisovou. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bor přežil těžké chvíle v závěru

První půle byla hodně vyrovnaná. Sparta souepře možná trochu podcenila a nikam se dlouho netlačila. Bor jí tak dokázal zdatně sekundovat a zaslouženě dlouho držel vyrovnaný stav. Sám měl několik šancí, stejně, jako soupeř, a párkrát mohl klidně i jít do vedení. Jenže v závěru půle už Sparta začínala svou pohodu a klid ztrácet a věděla, že musí zabrat. Proto zařadila vyšší rychlsot a začala soupeře dost přehrávat a mačkat. Dobře kombinovala a vytvořila si hodně šancí, jenže Bor dokázal podržet výborným výkonem brankář Šroubek, a tak se stav už ke konci půle neměnil. Při odchodu do šaten tak bylo stále vyrovnáno.

Šťastné vyrovnání a tlak v závěru, k senzační výhře chybělo málo

Ve druhé půli už ale tlak Sparty souepřovu bariéru prolomil a hosté se konečně dočkali. Asi po deseti minutách se trefil Petr Földesi a zdálo se, že s Borem to už jde z kopce. Jjenže uspokojený favorit zase přestal talčit na pilu a dal Boru prostor k tomu, aby vyrovnal hru a později i skóre. Po rozruchu před brankou hostí se balón odrazil k Janu Maczkovi, který nádhernou střelou rozvlnil síť a vyrovnal. Spartak pak byla až příliš nervózní a nedokázala se do záapsu už pořádně dostat. Domácí tak měli v poslední patnáctiminuzovce navrch, obzvláště poté, co je ve elké šanci zastavil Bizoň, který svůj zákrok odnesl červenou kartou. Bor v závěru tlačil a snažil se souboj rozhodnout, ale gól už přidat nedokázal, a tak se muselo přikročit k penaltovému rozstřelu.

Devět sérií a jediná chyba

Oba týmy ukázali, že na tom jsou s psychykou i technikou velice dobře, když spanile střílely jeden gól za druhým, a o vítězi se tak dlouho nemohlo rozhodnout. Až teprve v deváté sérii chyboval domácí hráč, a tak se nakoenc mohla Sparta přeci jen radovat z výhry. Tentokrát měla ale velké štěstí, že to dopadlo jen ztrátou jednoho bodu.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Bor B
František Pták: První půle byla hodně vyrovnaná, ale je pravdou, že hosté měli možná více šancí a nás podržel brankář, zejména ke konci první půle. Ve druhé půli byli hosté zpočátku jasně lepší a vytěžili z toho jednu branku. Jenže nám se se štěstí podařilo vyrovnat. Soupeř pak v závěru musel dohrávat po červené kartě jen v deseti a my jsme měli velkou převahu a mačkali jsme je. Bohužel jsme ale rozhodnout nedokázali, škoda. Tři body by byli určitě větším úspěchem, ale i tak mžeme být spokojení.

TJ Sparta Dlouhý Újezd B
Sparta Dlouhý Újezd: Dlouhý Újezd se k utkání zatím ještě nestačil vyjádřit.



Sestavy


TJ Sokol Bor B
Z. Šroubek [-] - Z. Bachroň [-] , M. Hocmann [-] , V. Hlaváč [-] , T. Koutný [-] , J. Pokorný [-] , F. Pták [-] , J. Maczko [-] , J. Boško [-] , J. Marcínek [-] , M. Jágrik [-] (37. J. Tejkal [-] )

TJ Sparta Dlouhý Újezd B
D. Mrázek [-] - T. Bizoň [-] , P. Chejnovský [-] , T. Janků [-] (46. P. Smetana [-] ) , P. Földeši [-] , J. Bukva [-] , J. Horváth [-] , P. Hlůžek [-] , L. Zeman [-] , P. Jadlovský [-] , J. Synek [-]

ŽK: 9. F. Pták - 6. T. Bizoň , 42. T. Janků , 89. J. Synek . ČK: 85. T. Bizoň .
Počet diváků: 52. Rozhodčí: Šichevičová Michaela - PODLIPSKÝ Petr (N), BUČAN Ondřej (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.