2:1
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.04.2017 17:00

18.kolo, Plzeňský | Tachov | III. třída , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Jiskra dosáhla na první body, porazila Zadní Chodov


Branky


0

Malé překvapení kola. Jiskře se na jaře dařilo zatím snad ještě hůře než na podzim a málokdo už s ní počítal. Jenže teď se to povedlo. I díky troše štěstí dokázala porazit těsným výsledkem favorizovaný Baník Zadní Chodov a díky třem bodům se zase trochu dotáhla na Sokol Kšice, s nížm si to pravděpodobně rozdá o to, kdo v soutěži setrvá a kdo sestoupí. Momentálně mají Kšice o bod navrch. Baníku se na jaře také příliš nedaří, stačil spadnout až na deváté místo a z nižších pater si na něj dělají zálusk ještě Bor a Sulislav.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Jiskra se štěstím a díky brankáři stále ve hře

Baník měl od začátku trochu navrch, hrál s balónem a vytvářel si drobnější šance. Když se však v osmnácté minutě podařilo vsítit Janu Kurčíkovi, začal se jeho převaha ještě zvyšovat. Zdálo se, že vše proběhne podle očekávání. Jenž proti byl výborný brankář domácího celku, Tomáš Veselý. Ten vychytal i několik samostatných nájezdů a plno velkých šancí soupeře, čímž udržel Jiskru ve hře. Sám to po utkání hodnotil svými slovy velmi skromně: "Měl jsme štěstí, pořád mě trefovali.". Každopádně, jeho výkon přinesl své ovoce. V závěru poločasu totiž dokázal z ojedinělé šance vyrovnat Josef Marcinek a bylo jasné, že diváci budou ještě sledovat drmatický zápas.

Přitvrdilo se, štěstěna se přiklonila k Jiskře

Ve druhé půli u žbyl zápas nervóznější. Hrálo se dost tvrdě a hodně se faulovalo. Od fotbalu se trochu ustoupilo, ale i tak měl Baník stále mírně navrch, ale pokaždé si vylámal zuby na brankáři. Do šancí se ale nyní dostávali více už i domácí. Bylo jasné, že kdo vsítí první, pravděpodobně zvítězí. Dlouho se to však nikomu nedařilo a divác už začínali věřit tomu, že bude muset oba celky rozsoudit penaltový rozstřel. Jenže to se nestalo. V poslední destiminutovce dokázal Vlastimil Novotný dotlačit míč se štěstím až do branky soupeře a rozhodl tak o první letošní výhře svého týmu. Baník odjížděl z Třemešné smutný bez kýžených bodů.



Ohlasy k zápasu


TJ Jiskra Třemešné
Tomáš Veselý: Konečně výhra a zrovna jsem jí vychytal já. Byla to moje brankářská premiéra a dost jsem si jí užil (smích). Ale teď k zápasu. Bylo to ubojované vítězství, zápas byl tvrdý a plný faulů. My jsme si konečně vytvořili nějaké šance a dokázali jsme jich využít. Jen tak dál.

TJ Baník Zadní Chodov
Milan Founě: My jsme odjížděli na hřiště posledního a mysleli jsem, že zvítězíme. Zpočátku to vypadalo dobře, vedli jsme 1:0 a měli jsme mnoho šancí. Domácí měli ale štěstí a dokázali v poslední minutě první půle vyrovnat. Ve druhé půli už to bylo jen o tom, kdo dá tu vítěznou branku, což dokázali domácí. Ti měli dnes více štěstí. Domácí podržel brankář.



Sestavy


TJ Jiskra Třemešné
T. Veselý [-] - J. Schön [-] (77. D. Chludil [-] ) , M. Šmehyl [-] (58. T. Strapek [-] ) , L. Slavík [-] , V. Novotný [-] , J. Marcínek [-] , L. Kubena [-] , V. Fatura [-] , K. Ebenhöh [-] , J. Drgáč [-] , P. Duraj [-]

TJ Baník Zadní Chodov
M. Mazanec [-] - J. Kurčík [-] , L. Belobrad [-] (81. M. Founě [-] ) , M. Danko [-] , J. Šindelář [-] , R. Mazanec [-] , L. Kubalík [-] (56. R. Földési [-] ) , F. Řezábek [-] , J. Nejedlý [-] , M. Blažek [-] , A. Kurčík [-]

ŽK: 78. T. Strapek , 82. L. Slavík , 89. L. Kubena - 50. F. Řezábek , 87. J. Nejedlý .
Počet diváků: 20. Rozhodčí: KOPÁČEK Ladislav - ALTMAN Jaroslav (N), KOČKA Stanislav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.