3:2
(1:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.04.2017 14:00

19.kolo, Plzeňský | Tachov | III. třída , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Planá obrala Bor o body gólem v závěru


Branky


0

Bor přijel do Plané v dobré formě a skvěle připraven. Odehrál s kvalitním domácím celkem vyrovnané utkání, které bylo stavem dlouho remízové, ale Plané se podařilo v závěru chladnokrevně a krutě rozhodnout. Bor tak po těsné prohře 2:3 odjížděl zpět domů s prázdnou. Planá tak po těžkém a napínavém boji mohla slavit cenné tři body. Zůstalo jí tak šesté místo, stejně jako Boru místo desáté. V příštím kole už však bude muset čeit útokům nabuzené Sulislavi.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bor začal po zásahu polevovat

Úvod zápasu vystihl skvěle Bor. Ten využil toho, že má ve svém týmu dravé a mladé hráče, kteří soupeře rychlostně hravě přeběhali. Planá byla zmáčknutá ve svém vápně a jen se bránila. Jenže Bor si dokázal ze velké převahy vytovřit jen minimum. Selhávali ve finální fázi, buďto šanci zkazila nepřesnost přihrávky, nebo hodně špatná koncovka. Přesto se hostům podařilo skóre už v desáté minutě otevřít a jít do vedení po zásahu Mariana Jágrika. Jenže splašený a zběsilý úvod hosty stál hodně sil a velmi brzo se začali pomalu unavovat a museli polevovat. A tak začala iniciativu přebírat Planá, která hrála v poklidu s balónem a vše si chytře připravovala k vyrovnání. Šancí měla dost, ale také jí chyběla ve finální fázi přesnost, a tak mohla být nakoenc ráda, že se jí alespoň podařilo v pětadvacáté minutě vyrovnat zásahem Pavla Mikoty. Do šaten se tak docházelo za stavu 1:1 a oba týmy byly stále ve hře.

Nervozita, tvrdost, vyloučení, sprostá slova

Ve druhé půli Bor doplatil na splašený začátek a síly mu docházely snad ještě rychleji. Na rychlý zásah Viktora Kapolky, ale ještě dokázal bleskurychle vyrovnat prakticky hned po rozehrání, po chybě jednoho z domácích mladíků potrestal soupeře Jan Pokorný. Pak už ale začala iniciativu přebírat jednoznačně Planá a Bor se mohl jen bránit. Domácí tlačili, bojovali ze všech sil a vytvářeli se dost šancí, jenže stále marně. Koncovka byla velmi špatná, a tak zůstával zápas stále nejasný, z čehož pramenila velká nervozita. Hrálo se dost tvrdě a na běžném pořádku byla hlavně sprostá slova. Až nezvykle otevřené utkání musel sudí řešit častým napomínáním a nakoenc i vyloučením. V sedmdesáté minutě poslal předčasně do sprch Františka Ptáka. Ani to ale Plané k vsítění dlouho nepomáhalo. Nakoenc ale při domácích štěstí stálo. Ve dvaaosmdesáté minutě konečně prolomil hradby souepře Vítězslav Pánek, který gólem na 3:2 definitivně rozhodl zápas. Bor už se na nic nezmohl. V závěru sudí ještě vyloučil i Petra Hlinčíka, ale to už bylo vše. Planá mohla slavit tři body. 



Ohlasy k zápasu


FK Planá B
Zdeněk Häusler: Hosté byli běhavější. Prvních dvacet minut jsme zaspali a oni nás mleli a zaslouženě se dostali do vedení. Pak se hrálo spíš ve středu hřiště, ale Bor začal postupně fyzicky odpadat a my jsme už zápas dotáhli, i když jsme zase spálili dost šancí. Nemáme totiž žádného střelce, někoho s chladnou hlavou. Doufali jsme, že se této role chopí posila z A-týmu, Martin Bernas, ale zatím je to přesně naopak. Jinak hosté měli podle mě stejný problém, jako míváme my. Ti mladí si zkrátka ještě neumí rozvrhnout síly, přepálí začátek a ve druhé půli tahají nohy. Chtěl bych ale říci, že hosté byli hodně tvrdí, dost opláceli a byli hodně nervózní. Neměli vůbec respekt, bylo jim jedno, jestli někomu třeba zlomí nohu, nebo cokoli. Ba naopak, ještě se stále rozčilovali, nadávali sudímu a podobně. Tohle jsem nechápal, dovolili si opravdu hodně, něco takového jsem ještě neviděl, nebo spíš neslyšel (smích).

TJ Sokol Bor B
František Pták: Šance byly na obou stranách, chvíli jsme byli lepší my, chvíli soupeř. Bylo vidět, že tam byli převážně chlapi, kteří hráli kdysi vyšší soutěže, nebyli moc pohybliví, ale hráli hlavou, v klidu a zkušeně. My jsme byli zbrklí, nedali jsme si ve finální fázi přihrávku, a když ano, tak jsme šanci trestuhodně zahodili. Ale hlavně byl zápas dost nervózní a takovou sprostotu jak od hráčů Plané, tak od našich, to jsem za svou kariéru ještě nezažil. Mohli jsme být jen rádi, že pískal sudí, který to ještě docela dobře zvládl a nenechal to úplně zvrhnout.



Sestavy


FK Planá B
P. Slivoně [-] - P. Mikota [-] , J. Hlinčík [-] - J. Skalák [-] (46. P. Zušťák [-] ) , P. Miklas [-] , P. Mikota [-] , M. Bernas [-] , V. Popelka [-] (80. P. Urbánek [-] ) , J. Mikač [-] , V. Kapolka [-] (65. V. Pánek [-] ) , Z. Häusler [-] (30. P. Hlinčík [-] )

TJ Sokol Bor B
Z. Šroubek [-] - J. Pokorný [-] , J. Tejkal [-] , D. Jutka [-] , V. Boško [-] , R. Mikulička [-] , V. Hlaváč [-] , F. Pták [-] , J. Boško [-] , J. Marcínek [-] , M. Jágrik [-]

ŽK: 20. P. Mikota , 77. P. Hlinčík , 80. P. Mikota - 56. F. Pták . ČK: 90. P. Hlinčík - 70. F. Pták .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: Chval Pavel - MELOUNEK Václav (N), ZEMAN Ladislav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.