1:3
(1:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.05.2017 15:00

20.kolo, Plzeňský | Tachov | III. třída , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Planá otočila zápas v Sulislavi


Branky


0

Planou čekal v neděli velmi nepříjemný a těžký souepř, a to rozjíždějící se a stále se zlepšující Sulislav, která je na svém hřišti dost silná. Pro mírně favorizované hosty navíc zápas vůbec nezačal dobře. Už od prvních minut Planá prohrávala, ale pak se dokázala semknout a zkušenostmi zápas otočila. Nakoenc celkem pohodlně zvítězila v poměru 3:1 a získala zasložené tři body. V tabulce tak poskočí až na čtvrté místo před Kladruby. Sulislav by měla zůstat desátá.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Sulislavi vyšel úvod, Planá nepříznivý vývoj otočila

Planá asi nevěděla, co od souepře může očekávat, a tak začala velmi rozpačitě. Sulislavi se podařil osouepře dokonale zaskočit velmi dobrou aktivní hrou a už v sedmé minutě domácím vystřelil vedení Jakub Ficnar. Planá byla v škou. Sulislav toho chtěla využít, a tak ještě chvíli tlačila. Planáse ale postupně začala dostávat do hry a pomlau začala dirigovat tempo. Hrála s balónem a hru vyronvala. Dlouho se jí ale nedařilo vyrovnat také stav. Až teprve s blížícím se závěrem si Sulislav vybrla slabší chvíli a během dvou minut inkasovala jak z kopačky Jana Gažíka, tak z kopačky Martina Bernase. Během dvou minut byl tak vývoj zápasu zcela naruby a Planá si šla za očekávaným vítězstvím. Ve zbytku prvního dějství už se pak nic nestalo, a tak se za stavu 1:2 odcházelo do šaten. Rozhodnuto ale určitě ještě nebylo.

Rychlý gól rozhodl

Sulislav se před druhou půlí určitě ještě nevzdávala a chtěla se především co možná nejrychleji vrátit do hry. To se jí ale nakoenc nepodařilo, ba naopak. Příliš otevřený styl hry způsobil to, že na druhé straně rozvlnil síť zkušený Jiří Mikač, který tak rozhodl. Po této brance už totiž Sulislav definitivně odpadla a zápas se v reži Plané v podstatě už jen dohrával. Hosté drželi balón v poklidu bez jakýchkoli problémů jen kontrolovali výsledek. Zbytek druhé půle už tak nic zajímavějšího nenabídl, Planá uhájila očekávané tři body.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Sulislav
Marián Kaplár: Hosté nás dnes přehráli zkušeností. My jsme dali rychlou branku a pak jsme si mysleli, že se to uhraje samo, ale to byl omyl. Planá přesně věděla, co má hrát a dokázala to svými zkušenostmi a kvalitami otočit. Víc k tomu asi není co říct. Jediné co, tak bych ještě rád pochválil sudího, který pískal výborně.

FK Planá B
Zdeněk Häusler: My jsme začali normálně, jako vždy. Soupeř byl ale běhavější a zhruba dvacet minut nás přehrával. Jenže pak mu došly síly, dali jsme dva góly pak už jsme si zápas hravě ohlídali. Druhá půle byla jen v naší režii, soupeř fyzicky zcela odpadl. Měli jsme hodně šancí, ale opět jsme neměli žádného střelce a tak jsme nakonec dali už jen jeden gól. To je asi to jediné, co nás mrzí, jinak jsme zápas zvládli bez problémů.



Sestavy


TJ Sokol Sulislav
P. Šujan [-] - J. Plešinger [-] , M. Řezníček [-] , K. Hanzlík [-] , P. Macháček [-] - M. Ichnatoyla [-] , M. Hrad [-] , M. Brůha [-] , L. Laudát [-] (82. J. Prokop [-] ) - D. Bouzek [-] (65. V. Rejman [-] ) , J. Ficnar [-]

FK Planá B
J. Skalák [-] - J. Mikač [-] , P. Mikota [-] (60. P. Mikota [-] ) - J. Bucsuházy [-] , P. Bernas [-] , J. Gažík [-] , R. Havlíček [-] , P. Miklas [-] , M. Bernas [-] , V. Kapolka [-] , Z. Häusler [-] (46. V. Popelka [-] )

Počet diváků: 40. Rozhodčí: Loukota Petr - MIČKA Jan (N), MELOUNEK Václav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.