3:1
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.05.2017 17:00

27.kolo, Královéhradecký | Krajský přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Dobruška porazila Broumov a znovu zamotala souboj o záchranu


Branky


0

Fotbalisté Dobrušky s přehledem zvládli důležitý zápas v boji o záchranu. Proti Broumovu na začátku druhého poločasu vedli už 3:0. Na vedení domácích odpověděl Broumov pouze jedinou brankou. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Úvod zápasu byl vyrovnaný. Broumovští se snažili hrát kombinačně, soustředěná obrana Dobrušky je však k ničemu významnějšímu nepouštěla. Domácí Dobruška byla přímočařejší, ale její zakončení bylo mnohdy velmi nepřesné.

Skóre se poprvé měnilo ve dvacáté třetí minutě. Domácí přenesli hru do vápna soupeře díky dlouhému autu. Míč se po hlavičce broumovského obránce dostal až k Martinu Valáškovi, který střelou z hranice malého vápna poslal Dobrušku do vedení.

Za stavu 1:0 týmy pokračovaly ve vyrovnaných výkonech a hra se přelévala ze strany na stranu. Ve třicáté páté minutě byli hosté blízko potenciálnímu vyrovnání, střelu, která směřovala do poloodkryté brány, ale skluzem zblokoval jeden z obránců Dobrušky. Druhou ránu zasadili domácí svému soupeři krátce před odchodem do kabin. V pětačtyřicáté minutě si na centr po rohovém kopu nejvýš naskočil Pavel Krahulec a jeho hlavička zapadla do sítě.

Brzy po začátku druhé půle Dobruška přidala i třetí trefu. V padesáté šesté minutě se po dobré kolmici dostal za broumovskou obranu Erik Týfa. Záložník Dobrušky svůj samostatný únik proměnil a přízemní střelou zvýšil na 3:0.

 

Tříbrankové vedení si domácí příliš dlouho neužili. Padesát vteřin po gólu Dobrušky se do úniku po pravé straně hřiště dostal Miroslav Hečko, který střelou k tyči snížil na 3:1. Dvougólový náskok už si Dobruška ohlídala a v důležitém zápase zvítězila 3:1.



Ohlasy k zápasu



TJ Slovan Broumov
Jindřich Kitler - trenér TJ Slovan Broumov: Dnes jsme nenavázali na minulé kolo doma, kdy se nám dařilo jak herně, tak střelecky. Domácí byli důraznější a měli větší touhu po vítězství. Musí se zapojit celé mužstvo do celkového pojetí hry.



Sestavy


SK Dobruška
M. Pěnička [-] - J. Effenberk [-] , P. Hrabar [-] , R. Dědeček [-] (90. A. Zilvar [-] ) , D. Eimann [-] (84. V. Malý [-] ) , J. Mikušík [-] (74. R. Čopík [-] ) , M. Valášek [-] (89. J. Kolínek [-] ) , E. Týfa [-] , L. Gerža [-] , L. Žid [-] , P. Krahulec [-]

TJ Slovan Broumov
J. Drahorád [-] - O. Gago [-] , D. Panny [-] , J. Michálek [-] (65. P. Bureš [-] ) , M. Gago [-] - T. Němeček [-] (70. M. Růžička [-] ) , J. Šimon [-] (68. J. Rolník [-] ) , E. Wilke [-] , M. Štejnar [-] (53. L. Novák [-] ) - M. Hečko [-] , L. Hanzlík [-]

ŽK: 71. J. Mikušík , 80. L. Gerža , 82. P. Hrabar , 86. R. Čopík - 46. J. Michálek , 78. E. Wilke , 90. M. Růžička , 91. L. Hanzlík .
Počet diváků: 85. Rozhodčí: Klečka Ivan - NÝVLT Roman, HORSKÝ Leonard.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.