2:1
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.05.2017 17:00

26.kolo, Královéhradecký | 1.A třída , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Bílá Třemešná díky úvodům obou poločasů zdolala Nepolisy


Branky


0

Domácímu týmu vycházely nástupy do obou půlí. V prvním poločase se prosadili po deseti minutách, ve druhém potřebovali na gól osm minut. Díky těmto dvěma gólům Bílá Třemešná rozhodla o výhře 2:1.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Fotbalisté Bílé Třemešné se brzy ujali vedení. Už v desáté minutě domácí těžili ze své tradiční houževnatosti a důrazu v osobních soubojích. K míči se v pokutovém území Nepolis dostal David Kubelka, který překonal gólmana Jana Marka a otevřel skóre zápasu.

Rychlý gól předurčil ofenzivní průběh zápasu. Do šancí se dostávaly oba týmy. Střelce Nepolis však zastavoval pozorný gólman Miroslav Dobřichovský, domácímu týmu zase překážela branková konstrukce nepolisské brány.

 

Další branka byla k vidění v úvodu druhého poločasu, který znovu lépe vyšel domácím. Bílá Třemešná se dostala do dvougólového vedení, když se v třiapadesáté minutě prosadil útočník Jakub Schneider. Dvougólový náskok hráče Bílé Třemešné lehce ukolébal, což se jim vymstilo čtvrthodiny před koncem. V pětasedmdesáté minutě zdramatizoval závěr zápasu Jaroslav Vaníček, který konečně vyzrál na jinak bezchybného Dobřichovského. Bílá Třemešná ale v závěru další branku nepřidala a domácí svůj náskok uhájili.



Ohlasy k zápasu


TJ SOKOL Bílá Třemešná
Martin Záruba - sekretář TJ Sokol Bílá Třemešná: Utkání jsme zvládli, ale fanouškům jsme to trochu zdramatizovali. Když jsme mohli soupeře dorazit, trefovali jsme tyče. A tak v závěru přišel trest. Na štěstí jsme tři body uhájili.




Sestavy


TJ SOKOL Bílá Třemešná
M. Dobřichovský [-] - P. Kiss [-] , J. Kubelka [-] , M. Pátý [-] , J. Hažer [-] - D. Kubelka [-] (56. J. Pátý [-] ) , J. Kubelka [-] (62. J. Jákl [-] ) , T. Kubelka [-] , M. Hruška [-] - D. Žaba [-] (91. J. Murdych [-] ) , J. Schneider [-]

TJ Sokol Nepolisy
J. Marko [-] - R. Zámečník [-] , M. Masák [-] , R. Chaloupka [-] - L. Doseděl [-] , T. Hanuš [-] , M. Tlustý [-] - D. Šustr [-] (78. M. Ullmann [-] ) , L. Pánek [-] , J. Vaníček [-] , P. Pilař [-] (66. R. Hanuš [-] )

Počet diváků: 90. Rozhodčí: Lavrenčíková Jindra - JUNEK Matěj, KOUTNÍK Michal.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.