J. Krupa 26.
V. Mička 35.
M. Šramel 56. (p.)
3:2
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.04.2017 15:30

17.kolo, Moravskoslezský | Opava | III. třída sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Bohuslavice přetlačily Sudice


Branky


26. J. Krupa , 35. V. Mička , 56. M. Šramel (p.) - 50. T. Kalmus , 75. T. Kalmus
0

Po první části vedly Bohuslavice o dvě branky. Sudice hned po pauze snížily, ale Bohuslavice za chvíli hned vedly o dvě branky. Sudicím se už podařilo jen snížit. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bohuslavice se těsnou výhrou nad Sudicemi dotáhly na lídra z tabulky z Dobroslavic na pouhé dva body, a to ještě mají zápas k dobru. V prvním dějství byly o něco lepším týmem. Více šancí však měly Sudice. Jako první zahrozily právě Sudice, když přímý kop Tomáše Zipse vydrápl na roh brankář Jakub Cyrus. Ve 28. minutě využil zaváhání hostující obrany Jan Krupa, který střelou podél brankáře napnul síť - 1:0. Následně Sudice zahodily dvě tutovky, když nejdříve hlavou mířil Tomáš Riemel těsně vedle. A chvíli po něm zase střela Davida Havrankeho jen těsně minula tyč domácí klece. I druhý gól Bohuslavic padl po chybě hostující defenzivy, kterou využil Václav Mička - 2:0. Do kabin tak šla domácí letka s dvoubrankovým náskokem. 

 

Ve  druhém dějství byly už lepším mančaftem Sudice, které svého soupeře přitlačily. Po pěti minutách hry byly odměněny, když Lukáš Kartous milimetrově našel Tomáše Kalmuse, který si udělal dva domácí obránce a z hranice šestnáctky zamířil k tyči - 2:1. V 52. minutě se objevil v nadějné pozici Vojtěch Štefek, ale hostujícího brankáře nezaskočil. V 56. minutě fauloval hostující Andreas Schwenzner domácího hráče Jana Krupu a penaltu zkušeně proměnil Michal Šramel - 3:1. O chvíli později mohl definitivně srazit Sudice do kolen Krupa, ale jeho slabá střela nemohla hosty ohrozit. Od šedesáté minuty měly Sudice trvalou převahu. Bohuslavice čekaly na brejky, které jim moc nevycházely. V 75. minutě vykřesal naději pro Sudice Tomáš Kalmus střelou do šibenice, když využil přesného centru svého jmenovce Zipse - 3:2. Hosté pak vrhli všechny své síly do útoku. K největší šanci se dostali pět minut před koncem zápasu, když nejdříve střelu Marka Zemana zblokovala domácí obrana a následná dorážku Patrika Vítka mířila těsně mimo. Pak se už zápas jen dohrával a na výsledku se nic nezměnilo. 



Ohlasy k zápasu


SK Bohuslavice B
Dalibor Vitásek (trenér): Vyrovnaný, hektický zápas. Hráli jsme hodně v kombinované sestavě s věkovým průměrem nad třicet. V první půli jsme měli více ze hry, druhá už byla vyrovnanější s šancemi na obou stranách.

TJ Sokol Sudice
Lukáš Kartous (vedoucí týmu): Nezasloužili jsme si prohrát, ale fotbal se hraje na góly a těch dal soupeř více. První půlka byla herně vyrovnaná, ale Bohuslavice vedly o dvě branky. Ve druhé jsme byli lepším týmem, ale nedokázali jsme proměnit své šance.



Sestavy


SK Bohuslavice B
J. Cyrus [-] - L. Piskoř [-] (46. V. Vitásek [-] ) , V. Mička [-] (46. P. Štefek [-] ) , T. Král [-] , F. Hrubý [-] , A. Barč [-] , J. Krupa [-] (80. V. Liška [-] ) , T. Hruška [-] , M. Šramel [-] , I. Dominik [-] (66. M. Breuer [-] ) , T. Chlopčík [-]

TJ Sokol Sudice
J. Plachtzik [-] - P. Vítek [-] , A. Schwenzner [-] , M. Kubeša [-] - L. Kartous [-] (82. M. Zeman [-] ) , T. Riemel [-] , T. Kalmus [-] , T. Zips [-] - P. Baránek [-] , D. Havranke [-] , V. Kryštof [-] (46. M. Pitra [-] )

Počet diváků: 45. Rozhodčí: VÁCLAVÍK Josef - DIHEL Radek (N), KUBJATKO Petr (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.