0:1
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.04.2017 16:00

19.kolo, Moravskoslezský | Opava | III. třída sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Služovickým hrdinou se stal Černý


Branky


0

Po prvním bezbrankovém poločase, se na začátku druhé půle ujaly Služovice vedení, které už udržely až do konce zápasu. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Do Strahovic přijel aspirant na postup ze Služovic a ubojoval hubenou jenobrankovou výhru. První poločas zápasu nabídl šance na obou stranách, ale střelci měli zvlhlý střelecký prach. Po 7. minutách pálili hned po sobě Patrik Kubiš a Petr Lhotský, ale jejich střely byly zblokované. V 16. minutě vypálil služovický Patrik Ferenc, ale zamířil jen těsně vedle. Bežela dvacátá minuta zápasu a strahovický Jakbu Stříbný vystřelil, ale hostující brankář Brzezný byl u tyče včas. Na druhé strně mířil Jaroslav Černý k tyči, ale brankáře domácích nezaskočil. Ve 25. minutě v nadějné pozici Jaroslavu Černému střela vůbec nesedla. Po půlhodině hry strahovický Jakub Stříbný pálil opět nebezpečně, ale hostující gólman balon s vypětím všech sil vytlačil na rohový kop. Zbytek poločasu se hrála vyrovnána partie, ale už bez šancí. 

 

Po příchodu z kabin už byly o něco lepším týmem Služovice. V 48. minutě Adam Lasák namířil svůj přímý kop z dvaceti metrů těsně nad strahovickou bránu. Rozhodující moment zápasu přišel v 54. minutě, kdy se nalevo uvolnil Vojtěch Kremser, který přihrál Jiřímu Gletníkovi, jehož centr našel na malém vápně Jaroslava Černého, který mířil do černého - 0:1. Strahovice se za celou druhou půli dostaly ke dvěma střelám Patrika Kubiše a Františka Hladíka, které však nemohly brankáře Služovic ohrozit. Služovice taky už jen hrozily nepřesnými střelami z kopaček Jaroslava Černého a Martina Kremsera. Zaáps tak dospěl k hubenému vítězství Služovic, které nadále dýchají na záda Dobroslavicím. 



Ohlasy k zápasu


SK Meteor Strahovice B
Tomáš Hanzlík (trenér): První půle byla z naší strany hodně fotbalová a my si vytvořili více šancí než soupeř. Ve druhé půli střelil soupeř brzy branku a hrál co potřeboval a bylo po fotbale.

TJ Sokol Služovice
Petr Pardy (vedoucí mužstva): Vyrovnaný zápas s minimem vyložených šancí na obou stranách. Veškeré střely a centry domácích pochytal náš skvěle chytající brankář. Nám se podařilo po jedné akci vsítit branku, a troufám si říci, že jsme o ten gól vyhráli zaslouženě.



Sestavy


SK Meteor Strahovice B
V. Moravec [-] - J. Beneš [-] , P. Hluchník [-] , J. Josefus [-] , T. Němec [-] - P. Lhotský [-] , Š. Beneš [-] , A. Dvořák [-] , P. Slavík [-] - J. Stříbný [-] , P. Kubiš [-] (76. J. Hluchník [-] )

TJ Sokol Služovice
M. Brzezny [-] - A. Ciminga [-] , P. Kriebel [-] , J. Knura [-] , J. Polák [-] - P. Ferenc [-] (72. M. Kremser [-] ) , V. Kremser [-] (81. P. Džemla [-] ) , M. Wójcicki [-] , A. Lasák [-] - J. Černý [-] (89. T. Borecki [-] ) , J. Gletník [-] (47. M. Polhoš [-] ) -

Hráči zápasu: J. Stříbný - M. Brzezny , M. Wójcicki .
Počet diváků: 78. Rozhodčí: HRUBÝ Václav - HYMON Jakub (N), MOZOL Václav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.