0:4
(0:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.04.2017 16:00

21.kolo, Moravskoslezský | Opava | III. třída sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Na umělce v Kravařích Sudice přehrály Štěpánkovice, Marek Zeman v osmatřicetiletech vsítil premiérový gól v soutěžních zápasech!


Branky


0

Sudice do poločasu vsítily dvě branky. V úvodu druhého dějství vsítily třetí branku. Štěpánkovice pak zahodily dvě šance a závěrečné slovo opět patřilo Sudicím asi deset minut před koncem.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Utkání se odehrálo na umělé trávě v Kravařích, protože hřiště ve Štěpánkovicíh bylo pod vodou. V prvním dějství byly lepším týmem na hřišti Sudice a zaslouženě se ujaly dvoubrankového vedení. Zpočátku se obě mužstva zžívala s umělou travou. V první šanci zápasu se objevil po přímém kopu Tomáše Zipse jeho jmenovec Tomáš Riemel, který pálil doprostřed branky, a jeho pokus domácí brankář Tomíček vyrazil. Po čtvrthodině hry se už hostující družina radovala ze vstřelení branky, když po spolupráci mezi Vojtěchem Kryštofem a Tomášem Kalmusem, vyslal prvně jmenovaný kolmicí mezi obránci do brejku Davida Havrankeho. Ten nasadil kličku brankářovi, ale dostal se z výhodného střeleckého úhlu. První pokus vyrazil domácí brankář, druhý zblokoval obránce, teprve na třetí pokus protlačil balon do brány - 0:1. Po půlhodině hry se postavil k přímému kopu Tomáš Riemel, ale jeho pokus mířil asi dvacet centimetrů nad bránu. Pak ještě Ladislav Hlaváč páli těsně mimo domácí klec. Ve 42. minutě po přihrávce Tomáše Kalmuse, šel zpravé strany sám na branku Tomáš Zips, krerý střelu ze šestnácti metrů otřel o tyč domácí svatyně - 0:2.

 

Hned zkraje druhého dějství přelstil dva domácí zadáky Michal Pitra a uvolnil Davida Havrankeho, který udělal kličku domácímu brankáři a tentokrát hned napoprvé zasunul míč do prázdne brány - 0:3. Poté se utkání zklidnilo. Sudice se stáhly a kontrolovaly průběh utkání a vypadalo to, že převahu má domácí družina ze Štěpánkovic. Domácí se tak objevili ve třech velkých šancích. Na pětce před hostujícím brankářem přestřelil Lukáš Vybrančík. Stejně se vedlo i Ondřeji Bělákovi o chvíli později. Jedovatou střelu Patrika Benka vyrazil hostující brankář Jiří Plachtzik. V 77. minutě nastoupil na hřiště sudický Marek Zeman, který osm minut před koncem zápasu vstřelil svůj první soutěžní gól v životě. To se uvolnil David Havranke a odcentroval, Marek Zeman nejdříve promáchl, ale opakovaný pokus dopravil do sítě - 0:4. Ze vstřelení branky měl obrovskou radost, že hodil lachtana jako by vyhrál Ligu mistrů. Pak už se zápas jen v poklidu dohrál a hostující družina si připsala tři body. 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Štěpánkovice B
Gabriel Slaný (trenér): V prvním dějství byly Sudice lepší a vedly o dvě branky. Hned na začátku druhého přidaly třetí branku. Pak už zalezly a místy to vypadalo, že jsme lepším týmem. Své šance jsme nevyužili a oni přidaly čtvrtý gól.

TJ Sokol Sudice
Lukáš Kartous (vedoucí týmu): Je to naše zasloužená výhra. Chvíli trvalo než jsme se do toho na umělce dostali. Oba týmy měli šance. My jich měli více a dokázali jsme je využít, a proto jsme zvítězili.



Sestavy


TJ Sokol Štěpánkovice B
M. Tomíček [-] - O. Bělák [-] , M. Nowický [-] , J. Vendelín [-] , S. Berek [-] , M. Pluške [-] , P. Benek [-] , L. Bielan [-] , L. Vybrančík [-] (71. L. Kožušník [-] ) , D. Tomíček [-] , J. Machala [-]

TJ Sokol Sudice
J. Plachtzik [-] - L. Kartous [-] , A. Schwenzner [-] , P. Vítek [-] , M. Pitra [-] - T. Zips [-] , V. Kryštof [-] , T. Riemel [-] , T. Kalmus [-] - L. Hlaváč [-] (77. M. Zeman [-] ) , D. Havranke [-]

Počet diváků: 36. Rozhodčí: MIGOTA Tomáš - DRASTÍK Filip (N), KONEČNÝ Martin (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.