Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.05.2017 16:30

22.kolo, Moravskoslezský | Opava | III. třída sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Služovice vydřely výhru


Branky


1

Služovice se na vítězství pořádně nadřely, když rozhodující trefu zaznamenaly z pokutového kopu. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V prvním dějství si vypracovaly Služovice více gólových příležitostí. Ve 3. minutě přistál dlouhý aut na hlavě Jaroslava Černého, ale hlavičku vytáhl hostující brankář Marek Vaňura konečky prstů do bezpečí. V 11. minutě se situace opakovala, dlouhý aut Petra Kriebela přistál opět na hlavě Jaroslava Černého, který ho tentokrát prodloužil do brány - 1:0. O dvě minuty později trestný kop Adama Lasáka našel hlavičku Jaroslava Černého, jehož slabou hlavičku v pohodě chytil hostující Vaňura. V 16. minutě hosté srovnali, když střela Lukáše Stříbného z dvaceti metrů zaplula k tyči - 1:1. Hned vzápěti střela hostujícího Michala Večerka mířila jen těsně vedle. Po půlhodině hry vypálil Jiří Gletník v nadějné pozici nad a o minutu později střelu Vladana Cimingy pacifioval hostující brankář. Poslední šanci prvního poločasu měl služovický Miroslaw Wójcicki, jehož přímý kop vyrazil Vaňura na roh. Z následného rohu hlavičkoval Jaroslav Černý těsně nad. 

 

Úvod druhého dějství patřil domácí družině. Chyby hostujícího brankáře využil Jaroslav Černý, který jej přeloboval - 2:1. O pár chvil později pádil sám na domácí branku Aleš Baránek, položil si brankáře, ale míč napálil vedle. Po hodině hry zahrával rohový kop Michal Večerek a roh si nešťastně srazil do sítě domácí hráč - 2:2. O chvíli později volej hostujícho Lokoče mířil jen těsně vedle. Rozhodující okamžik zápasu přišel v 69. minutě, když byl v pokutovém území faulován Vladan Ciminga a Petr Kriebel poslal z penalty hostujícího brankáře na druhou stranu - 3:2. V poslední šanci zápasu se objevil v 90. minutě Wójcicki, ale hlavičku poslal nad.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Služovice
Petr Pardy (vedoucí mužstva): Těžké, ale zasloužené vítězství. Už po prvním poločase jsme mohli vést aspoň o tři góly. Ve druhém jsme vstřelili rychlou branku. Pak jsme jim vlastním gólem dovolili vyrovnat. Ale dalším gólem se nám podařilo utkání rozhodnout.

FC Dolní Benešov B
Richard Husovský (hrající trenér): Byl to zápas hodně vyrovnaný. Rozhodla vymyšlená penalta. Šance byli na obou stranách. Šťastnější vyhrál.



Sestavy


TJ Sokol Služovice
M. Brzezny [-] - A. Ciminga [-] , P. Kriebel [-] , J. Polák [-] (79. J. Knura [-] ) - V. Kremser [-] , M. Wójcicki [-] , A. Lasák [-] - J. Černý [-] (90. P. Weczerek [-] ) , J. Gletník [-] - M. Kremser [-] (66. D. Vitásek [-] ) , V. Ciminga [-]

FC Dolní Benešov B
M. Vaňura [-] - P. Kozelek [-] (46. L. Šikora [-] ) , A. Baránek [-] (56. R. Husovský [-] ) , L. Stříbný [-] , M. Večerek [-] , M. Spruch [-] , R. Pačka [-] , M. Vaculík [-] (74. T. Glogar [-] ) , M. Kubiš [-] , J. Reichel [-] (46. P. Lokoč [-] ) , J. Janovský [-]

ŽK: 37. M. Kremser , 81. A. Lasák - 49. M. Vaculík , 63. R. Husovský , 69. M. Kubiš , 83. L. Stříbný .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: HLADÍK Miroslav - MATONOHA Petr (N), BARÁNEK Petr (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
9. 5. 2017 06:14
Aneb postup za každou cenu. Nejnižší soutěž a líznutý sudí, běžte s tím někam.