Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.05.2017 17:00

25.kolo, Moravskoslezský | Opava | III. třída sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Lídr z Dobroslavic padl v Bolaticích


Branky


0

Bolatice utekly v první části svému soupeři o dvě branky. Na dvojí snížení Dobroslavic ve druhé části Bolatice vždy reagovaly okamžitou brankou.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Lídr z Dobroslavic přijel do Bolatic a svou cestu za postupem si prohrou zkomplikoval. Začátek střetnutí byl opatrný z obou stran. Žádné z mužstev nechtělo udělat chybu. Fotbalovější a lepší na míči byly Dobroslavice a Bolatice zase oplývaly nezměrnou bojovností. Do první vážnější šance se dostaly po dvaceti minutách Bolatice, když z vlastní poloviny poslal obránce míč do běhu Davidu Kampíkovi, který zachoval chladnou hlavu a otevřel brankový účet - 1:0. Ve 36. minutě se chopil míče Tomáš Kretek, který prošel přes půlku hřiště a nekompromisně zavěsil - 2:0. Za hosty v prvním poločase zahrozil David Rathouský. Zbytek poločasu se odehrával ve středu hřiště a nic už se nestalo.  

 

Ve druhé půli Dobroslavice na soupeře vlítly a přitlačily ho k jeho pokutovému území. Po hodině hry se po rohovém kopu prosadil v pokutovém území Václav Chromečka, který snižoval na 2:1. V 74. minutě ale šly Bolatice znovu do dvoubrankového vedení, když zaváhání hostujícího zadáka využil stoprocentně Tomáš Kretek - 3:1. V 82. minute se hosté dostali zpátky do hry, když domácí obránce Tomšů neokázal odkopnout balon do bezpečí, a David Rathouský ho napálil do sítě - 3:2. Bolatice ale reagovaly hned vzápětí, když rohový kop Daniela Sikory přetavil v branku Tomáš Sněhota - 4:2. Pak už se zápas v poklidu dohrával. 



Ohlasy k zápasu


FK Bolatice B
Rudolf Rataj (trenér): Začátek byl opatrný, neměli jsme tentokrát posily z áčka. Hosté byli fotbalovější a lepší na míči, my jsme do toho dali srdíčko. V prvním poločase jsme vedli o dvě branky. Ve druhém na nás vlítli, ale na každé jejich snížení jsme dokázali vždy reagovat.

TJ Sokol Dobroslavice
Patrik Dundr (vedoucí týmu): V první čísti byli lepší Bolatice. Ve druhém my. Snížili jsme jejich náskok, ale po naší chybě nám odskočili na 3:1. Sice jsme snížili na 3:2, ale oni dali okamžitě čtvrtý gól a bylo po zápase.



Sestavy


FK Bolatice B
M. Wrána [-] - P. Tomšů [-] , D. Kampík [-] , T. Sněhota [-] (86. J. Slivka [-] ) , P. Šimeček [-] (65. J. Bortlík [-] ) , T. Kretek [-] , P. Nawrath [-] , D. Sikora [-] , R. Ceplý [-] , V. Duda [-] , D. Sněhota [-]

TJ Sokol Dobroslavice
M. Vajda [-] - J. Svoboda [-] (85. D. Tůma [-] ) , T. Voves [-] , D. Rathouský [-] , V. Chromečka [-] (79. P. Tůma [-] ) , P. Lukáš [-] , M. Knopp [-] , T. Krejčí [-] , D. Vujtík [-] , M. Lišaník [-] , D. Pavelek [-] (76. T. Boček [-] )

ŽK: 50. D. Kampík - 49. V. Chromečka , 54. M. Lišaník .
Hráči zápasu: D. Sikora .
Počet diváků: 35. Rozhodčí: KOPPERBERG Michal - JARZAB Jaroslav (N), KNOPP Martin (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.